הזרעה וביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה וביוץ
    עלמה
    25/01/2011

התחלתי איקקלומין ואחרי לקיחת 5 כדורים התחילו תופעות לוואי. הפסקתי את הטיפול ובכל זאת הגעתי לאחר 5 ימים ביום חמישי האחרון למעקב זקיקים שהראה זקיק בגודל 17 + בדיקת דם שנאמר לי להזריק אוביטרל ביום שבת והזרעה ביום ראשון. איך יודעים מתי אני אמורה לבייץ והאם לא יכול להיות שהזריעו לאחר ביוץ? האם לא הזריעו מוקדם מדי לאחר לקיחת אוביטרל? אתמול החלו לי כאבי בטן תחתונה, גזים והרגשה של נפיחות בבטן. האם זה קשור לביוץ או תופעות לוואי של האוביטרל? האם ניתן לקיים יחסי מין אחרי ההזרעה (לפני לא קיימתי על מנת לא לפגוע באיכות הזרע)? אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה וביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה וביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/01/2011

אם הזרקת אוביטרל בשבת זה נכון לעשות הזרעה ביום ראשון.
    הביוץ יהיה 36-40 שעות לאחר האוניטרל והזרע יהיה במערכת הנקיבית כ 48 שעות לפחות.
    גם זקיק 17 וגם גדול ממנו יבייצו לרוב אחרי הזריקה ואני מאמין שלא בייצת לפני הזריקה.
    כאבי הבטן לרוב הן עקב הביוץ.
    ניתן לקיים יחסי מין לפני ואחרי ההזרעה.קיום יחסים לא פוגע באיכות הזרע.
    את יכולה לקיים יחסים יום יום וגם בזמן הביוץ עדיין הזרע יהיה טוב מאוד. מי אמר לך שהימנעות משפרת איכות זרע? זה שטויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו