הפרשות חומות בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות בתחילת הריון
    שואלת
    27/01/2011

שלום,
    אני לאחר החזרת עוברים נקלט עובר אחד, כרגע אני בשבוע 6, נצפו שק הריון ודופק, מטופלת באטרוגסטן 200 2X2 ביום, כרגע עם גירוי שחלתי וכמות בינונית של נוזל באגן.
    בימים האחרונים בשעות הערב מופיעים לי על התחתונית (לא בניגוב) מעין כתמים חומים בהירים, האם זה בסדר? האם יש לבדוק זאת? מה מקור ההפרשה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות בתחילת הריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/01/2011

בשלב זה אין מה לבדוק. זה יחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות

קארין
    25/11/2014

אני בטיפולים של הפריה חוץ גופית אחרי החזרה של 2 עוברים עברתי אז ההחזרה לפני 11 ימים והיום התחילו לי הפרשות חומות על הפד בעיקר ולא בניגוב איך אני אמורה להגיב...? אני קצת לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2014

בשלב זה עלייך לקחת את התמיכה ההורמונלית האופטימלית לפי הנחיית הרופא המטפל,ולהמשיך לעקוב אחרי ערכי הביטה בתקווה שהכול יתפתח כמצופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו