שאלה של גיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה של גיל
    רונה
    28/01/2011

שלום רב,
    אני בת 39, לאחר 3 שאיבות ו5 החזרות. ממוצע ביציות סביב ה-10. הפריות 6 ותמיד הוחזרו עוברים יפים( לדברי המעבדה) והוקפאו חלק מהם. הבעיה היא בעיית זרע. יש לי שני ילדים מהריונות טבעיים. האם יחסית לגילי התוצאות טובות? האם ניתן להסיק מכמות הביציות וההפריות על טיב הביציות. האם יש הבדל בין אשה בגילי ששואבים לה 3,4 ביציות לביני מבחינת פקטור הגיל? למעשה, השאלה העיקרית היא האם אני עדיין במצב טוב מבחינת הסיכוי להריון למרות הגיל? אחרי כמה החזרות שלא נקלטות צריך להתחיל להתייאש ולהבין שאולי לא יהיה עוד הריון? (כמובן השאלה לגבי ולא כללית)
    תודה על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של גיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה של גיל - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2011

סיכויי ההריון יורדים עם הגיל.
    בגילך סיכוי ההריון 20% לטיפול. ככל שיש יותר ביציות הסיכוי טוב יותר כי יש יותר עוברים מהם ניתן לבחור את הטובים להחזרה. מספר הביציות אינו מעיד על טיב. ההגיון אומר ששכל שיש יותר ביציות נוכל למצוא לפחות אחת בעלת איכות טובה מהאחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו