מודאגת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת..
    FF
    28/01/2011

ערב שלום
    אני מודאגת ב21.1 ניגשתי לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד ביום השני של הווסת בכדי להתחיל מחזור שני של מוקפאים ונתנו לי לקחת מאותו יום 3 פעמיים ביום אסטרופרם
    מיכוןן שהודיעו לי בשעה 2 בצוהריים אמרו לי לקחת רק שתי כדורים ולמחורת להתחיל 3 כדורים ביום.. ב30.1 אני צריכה ללכת שוב לבדיקות וביום ראשון היה צריך להשאר לי כדור אחד כיאלו הכדור של יום שישי שהתחלתי את הכדורים..
    ועכשיו שמתי לב שביום ראשון ישאר לי שני כדורים זאת אומרת שבאחד מין הימים פספסתי כדור ולקחתי שני כדורים.
    אני לא יודעת מה לעשות עכשיו?
    יש אפשרות שהתוצאות של הבדיקות היו שונות ממה שהם צרכיות להיות?
    יכול להיות שבגלל זה יש אפשרות שפספסתי את החזרה של החודש?
    אני ישמח אם תעזרו לי
    תודה רבה ושבת שלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון

ימי
    29/01/2011

שלום,
    אחותי עשתה הפרית מבחמנה ואמרו לה לעשות בדיקת דם ביום ה13 להפריה.בבדיקות יצא בטא 0 האם זה סופי או שיש סיכוי שעדיין מוקדם אם לא קבלה מחזור עדיין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת.. - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    29/01/2011

אין מקום לדאגה ולא קרה כל אסון בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו