שק הריון בשבוע החמישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שק הריון בשבוע החמישי
    מירי
    29/01/2011

שלום רב. בתאריך 13/01/2010 החזרתי עובר מוקפא בלסטוציסט .עברו 14 יום מאז ההחזרה .[יום חמישי הזה] .היו לי התכוציות והלכתי למיון הרופא בישר לי שאני בהריון לפי בטא בבדיקת השתן ואמר שאני בשבוע חמישי + יום . הוא עשה לי בדיקות אולטראסונד ושם לא ראה שק הריון ,הוא טוען שיכול להיות שמדובר בהריון צעיר ויכול להיות שמדובר בהפלה ויכול להיות שמדובר בהריון מחוץ לרחם .באיזה שבוע בדרכ רואים שק הריון ? האם מדובר בהריון כימי במקרה שלי ? רק מחר בצהרים יהיו לי את תוצאות הבדיקה של הבטא .השאלה שלי בנוסף האם לחזור שוב על בדיקת הדם ביום שני ?ואז לראות את העליית הבטא ? או שבאמת מדובר בהריון צעיר ולכן לא ניתן לראות שק הריון . יש לציין שאני בלי דימומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון בשבוע החמישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון בשבוע החמישי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/01/2011

שלום
    רצוי לבדוק את רמת הבטא בדם וגם לעקוב אחר השינויי ברמה. הבדיקות האלה יכולות להבהיר את המצב. אם הבטא גבוה ומחייב לראות שק הריון ברחם , החשש מהריון מחוץ לרחם גבוה. אם רמת הבטא נמוכה והיא בירידה , סביר יותר שמדובר בהריון כימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו