אסטרופם ואנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ואנדומטרין
    ממי
    30/01/2011

משאיבת ביציות (16.1.11)קיבלתי טיפול בבית חולים אסטרופם 1 מ"ג 3 פעמים ביום.וכדורים לנרתיק בשם אנדומטרין גם 3 פעמים ביום.ולאחר מכן בהחזרת עוברים אמרו לי להמשיך טיפול זה עד לבדיקת דם.ובמידה ויהיה הריון להמשיך עוד עשרה שבועות.האם טיפול זה הכרחי?אין לי בעיות ברחם.צילום רחם-הרחם תקין.מעבר לזה במשפחה עבר של סרטן השד(גם אמא וגם אחות חלו).ואני מפחדת מיותר מידי הורמונים.אני גם מטופלת בכדורים פסיכיאטריים(זיפרקסה וליתיום).ברצוני לדעת אם אפסיק אותם מסכנת משהו להריון?מעבר לזה יש לי תופעה מהכדור בנרתיק להפרשות לבנות במשך כל היום.יכול להיות שזה סימן שאיני זקוקה לטיפול זה?אשמח לתשובה בהקדם כדי לדעת מה לעשות.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם ואנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ואנדומטרין - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/01/2011

שלום
    בלי להתיחס למקרה ספציפי כזה או אחר. החשיבות של התמיכה ההורמונלית היא עד שבוע 7 בערך ( 5 שבועות לאחר השאיבה ) מעבר לזה זה רק "ליתר ביטחון" והחשיבות של התמיכה מרגע זה והלאה היא בסימן שאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו