פענוח בדיקת דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת דם
    שרון
    30/01/2011

סיימתי להזריק כמות של 900 ו 450 gonal f במשך שבוע וחצי בערך כמות יומית של 150.
    ביצעתי בדיקת דם ב 27/1 estradiol 4112.0 progesteron 3.2
    ביצעתי בדיקה נוספת יומיים לאחר מכן 30/1 התוצאה היתה estradiol 12053.0 progesteron 12.6 הרופא הנחה לי ע"פ אולטאסאונד זקיקים להפסיק מיידית את הזריקות היום 30.1
    הענין שלרופא קיימת תקלה במחשב והוא לא ראה את תוצאות הבדיקות אותם הוא שלח אותי לעשות.
    ע"פ הנתונים בגרף הנתונים נראים לי די מדאיגים .
    האם קיימת איזושהיא סכנה בתוצאות וכיצד עלי לפעול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקת דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת דם - תגובה

פרופ' שחר קול
    31/01/2011

הסיכון הוא לגירוי יתר שחלתי, לכן יש ליידע הרופא לגבי התוצאות שהתקבלו, ולפעול לפי הוראותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקת דם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/01/2011

עקב רמות גבוהות של הורמונים יש להפסיק כל טיפול בחשש לגירוי יתר שחלתי
    אם זה לא לטיפולי הפריה הייתי גם נזהר מהריון ויחסי מין ומתחיל טיפול חדש לאחר שהכל ירגע בוסת לא הקרובה אלא הבאה.
    ושוב אם את לא בתהליכי הפריה בפעם הבאה להתחיל ב 75 ובדיקות ראשונות אחרי 6 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו