הזרעות - שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעות - שאלה לרופאים
    אחת
    30/01/2011

שלום,

אני אחרי הזרעות שלא הצליחו. רופא נשים שלי אומר שאין לו מושג למה ההזרעות לא הצליחו ואמר כי יש צורך לערוך בדיקת רחם לראות אם הכל תקין.
    אני רוצה לציין כי אני סובלת מוגיניזמוס והנסיונות היחידים להכנס להריון היו דרך ההזרעות.
    האם העובדה ששלוש הזרעות נכשלו מעידה שאולי יש בעיה שמחייבת בדיקה של רחם וחצוצרות? הרופא ציין משהו לגבי חצוצרות סתומות.
    אני ממש מבוהלת ולא יודעת מה לעשות.
    הבנתי שלסובלות כמוני עושים בדיקה בהרדמה מלאה. אבל אני גם פוחדת מהרדמה מלאה מאחר ויש בה סיכונים.
    האם יש אפשרות לבצע הרדמה מקומית בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעות - שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 3 הזרעות שלא הצליחו

אחת
    30/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעות - שאלה לרופאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/01/2011

אם יש לך וסת סדיר והזרע תקין והסיבה זה רק וגיניסמוס הייתי מזריק במזרק זרע טרי לנרתיק ולא הייתי עושה שום דבר נוסף.
    ההצלחה או אי הצלחה להרות זה עניין של סיכויים, ולזוג צעיר בקיום יחסים הסיכויי להרות כל חודש הוא כ 40%.
    יש זוגות שמצליחים להרות בניסיון החמישי או השישי וכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו