שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לינור
    13/12/2007

שלום,
    אני אחרי IVF שכשל ביום ג' 11.12 עברתי בדיקת הריון שלילית הפסקתי את התמיכה אך עדיין לא קיבלתי וסת, האם זה נורמאלי? האם זה קשור לזה שהוסת שלי לא סדירה? והאם ניתן בוסת הקרובה להתחיל טיפול חדש? תודה על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיון שלישי ללא הצלחה

sim
    13/12/2007

שלום רב,

אני אחרי מחזור הפשרת עובדים בפעם השלישית שלא הצליח פעמים בשבוע 7 עברתי גרידה והפעם התשובה היתה פחות מ - 5, ועדיין לא קיבלתי ווסת.

האם יכול להיות סיבה מדוע בשלושת הפעמים זה לא הצליח כאשר נאמר לנו שהעוברים במצב טוב מאוד?

נגמרו לנו כל העוברים המוקפאים מתי יהיה אפשר להתחיל טיפול חדש מהתחלה שכולל שאיבה?

אשמח לקבל תשובה.

סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סימה

ד''ר דוד ישי
    13/12/2007

גם כשהעוברים נראים מצויין והרחם מוכן, הסיכויים להצליח רחוקים מלהיות 100%
    אם הבנתי נכון, מתוך השלוש פעמים, היית פעמיים בהריון. זאת הצלחה מסויימת. אם שוב יהיה הריון שיפול כדאי שתעשי בירור של הפלות חוזרות.
    אחרי מחזור הפשרה, אפשר להתחיל באופן מיידי בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לינור

ד''ר דוד ישי
    13/12/2007

לפעמים עוברים כמה ימים מהפסקת הטיפול עד הופעת הוסת. אבל זה יגיע. אם לא, תחזרי על בדיקת הבטא. אין לזה קשר למחזור הלא סדיר שלך.
    בד"כ אנחנו מחכים חודש בין טיפול לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו