שחלות פוליציסטיות וכניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות וכניסה להריון
    ורד
    02/02/2011

מאז הפעם הראשונה בה קיבלתי מחזור (גיל 14) אני סובלת ממחזור לא סדיר כלל (לפעמים גם חצי שנה..) , אובחנתי כסובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות.
    זה מספר שנים אני נוטלת גלולת דיאנה
    כיום אני בת 25 ,נשואה ורוצה להתחיל לנסות להיכנס להריון..
    התסמונת מתבטאת אצלי בשיעור יתר בלבד..
    האם כמות תופעות הלוואי מצביעה על חומרת התסמונת והסיכוי להיכנס להריון?
    מה הם אחוזי ההצלחה בכניסה "טבעית" להריון?
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות וכניסה להריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/02/2011

הסיכוי להריון קיים אך הוא נמוך עקב בעית הביוץ והוא טוב מאוד בטיפולים לגרימת ביוץ.
    השיעור יתר קשור לרמה גבוהה של אנדרוגנים אך יכול להיות על רקע משפחתי וזה לא קובע כלום.לא קשור להצלחה להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...שחלות פוליציסטיות

ורד
    02/02/2011

הכוונה שלי הייתה מכיוון שיש מספר תופעות שמאפיינות את התסמונת מלבד הציסטות, כמו אקנה נשירה השמנה .. ואני לוקה בציסטות ובשיעור היתר ולא בתופעות כמו השמנה וכ"ו...
    האם כמות התופעות מצביעה על הקשר בחומרת התסמונת?? או שאין קשר ומספיקה התסמונת עצמה ומספר מועט של תסמינים כדי להצביע על קושי בכניסה להריון?
    אודה מאוד על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/02/2011

כל הבעיה היא רק בביוץ וכאשר גורמים לביוץ לשאר הסימנים שציינת אין משמעות או השפעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו