מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק עוברעינב02/02/2011
פרופסור בידר המקסים שלום,
אני חוששת שמא הפורום לא מתאים, אך כ"כ סומכת על תשובותיך שהייתי חייבת לפנות
אליך, שאלתי, מהיום- שבוע 10+1 הרופא ביצע אולט' ואמר כי רק עובר אחד מתפתח,
והשני גודלו מתאים לשבוע 8 , אני נכנסתי להלם, ככ שמחתי שנתבשרתי בשבוע 7 על שניים+דופק, אני לא מפסיקה לבכות, לא הלכתי לעבודה, עכשיו אני ביותר לחץ לגבי האחד שנשאר, האם הוא בסיכון? מה קורה עם העובר שלא התפתח האם הוא מפריע? האם ייספג?
אודה לתשובתך
וסליחה על האורך
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011קודם כל תמיד עדיף הריון של אחד ואם זה הריון ראשון על אחת כמה וכמה.
הריון תאומים זה סיבוך ואם אחד לא מתפתח סימן שיש לו בעיה ועדיף כך.
לגבי העובר השני אם הוא בסדר אז ההריון ימשיך בסדר גמור והיה צריך לשאול את מבצע האולטרה-סאונד איך הוא מתרשם מהעובר והדופק. אם נראה הכל תקין אז אין סיבה שלא יתפתח טוב. העובר השני נספג עם הזמן ונעלם.
כמובן שתמיד ברפואה יכול להיות הכל ושגם השני לא יתפתח אך נקווה שזה לא כך וגם כרגע אין הרבה מה לעשות ועלייך להיות סבלנית ולחזור על האולטרה-סאונד בעוד שבוע ולראות איך הוא מתפתח ונקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר
עינב02/02/2011פרופסור, תודה רבה על המענה המהיר, אני מוזמנת לעוד שבועיים לשקיפות עורפית
לפי מה שיש לי רשום שגודל העובר הינו 36.6 (שבוע 10 + 1 ) הרופא לא אמר לי על
דופק דבר , רק להמשיך פרוגסטרון * 2 ביום לעוד שבועיים. האם ייתכן שבגלל שהופסקה תמיכת פרוגינובה שבוע 7 (מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי) הפסיק הדופק אצל העובר, או שאין קשר? והאם לדעתך להקדים האולטר' לשבוע הבא ?
המשך ערב טוב,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2011אין קשר לתמיכה.
מציע לחכות בסבלנות לאולטרה-סאונד הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה רבה...
עינב03/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה רבה...
עינב03/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)