הסבר מושג.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הסבר מושג.
    מזל
    03/02/2011

אנחנו לקראת הפריה שלישית.(הפריה ראשונה ללא החזרת עוברים,שניה עם החזרה של שני עוברים ללא מוקפאים וגם ללא הצלחה.)לקראת הפריה שלישית הרופא המטפל ממליץ על שיטת טיפול אם אני לא טועה מיקרומניפולציה??עלות הטיפול ללא השתתפות הקופה 3000ש"ח באסותא.השאלה מה בדיוק הפעולה הזו? האם שווה לעשות?
    אני בת 28 בעלי בן32 זרע באיכות בינונית תקין
    אודה לתשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר מושג.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר מושג. - תגובה

פרופ' שחר קול
    03/02/2011

ICSI = הזרקת הזרע ישירות לביצית.
    מבוצע כאשר הזרע באיכות נמוכה, או מיעוט הפריות ב - IVF רגיל.
    למיטב ידיעתי- מכוסה ע"י כל הקופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הסבר ועזרה..

מ..
    04/02/2011

אך אני צריכה לברר האם יש השתתפות של הקופה לטיפול זה.הבנתי שאין השתתפות של הקופה הטיפול פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הסבר ועזרה.. - תגובה

פרופ' שחר קול
    04/02/2011

כפי שכתבתי, אם מדובר במיקרומניפולציה - הטיפול מכוסה ע"י כל הקופות. אין סיבה לשלם תוספת עבור הטיפול, גם אם מתבצע בבי"ח פרטי.
    אם את עושה טיפול פרטי, ללא התחייבות של הקופה שלך, הרי כל הפעולות הן "פרטיות", לא רק מיקרומניפולציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו