מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טעות במינוןחסויה צפונית04/02/2011
לרופאים שלום,
היום הייתי אמורה להתחיל את הירידה לדקא, ואני לא יודעת איך זה קרה, אבל מכוח ההרגל הזרקתי בטעות שוב דקא שלם.
1) לאור העובדה שבטיפול זה היה שיבוש של איחור של כשבוע וחצי בהגעת הדימום (פרוטוקול ארוך), האם זה יכול להרוס לי את הטיפול שדווקא ביום הראשון לגירוי היתה לי טעות כזאת?
2) לפי התכנית הנוכחית, אני צריכה לקחת 6 מנוגון ליום במשך כל הטיפול, ללא 3 ימי תגבור בהתחלה. האם לאור הטעות כדאי לי היום להזריק יותר מנוגון?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - דילגו על שאלתי
חסויה צפונית04/02/2011דילגו על שאלתי ואני זקוקה לתשובה דחופה, שכן צריכה להתחיל היום את המנוגון.
בתודה
ושבת שלום,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במינון - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2011חצי דקה או דקה שלם לא יגרום לכלום ואם הזרקת שלם במקום חצי לא קרה כלום.
מינון של מנוגון לא קשור לדקפפטיל בכלל ומה שיותר בעיתי זה שאת לוקחת כל כך הרבה מנוגון וזה אומר שיש לך בעיה שחלתית וגיל מבוגר ואולי בכלל את צריכה לעבור לטיפוים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
חסויה צפונית04/02/2011בהמשך לשאלה ולתשובה הקודמת,
מנסה להבין למה בעצם נענתי שאין קשר בין הדיכוי לגירוי.
המחשבה שלי היתה שאם הדיכוי היה עמוק, מעבר למה שהותווה, בגלל הטעות שלי שהזרקת דקא שלם במקום חצי, אז לקחת יותר גירוי, כמו לשים על כף המאזניים דיכוי מול גירוי, וככל שהדיכוי רב יותר, כך צריך יותר גירוי?
אשמח לדעת האם זו טעות בחשיבה ומה הטעות בעצם בהלך המחשבה הזה?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2011יש לך טעות בחשיבה וכל העניין של לרדת בדקפפטיל זה גם כן שטויות.
אין הבדל בין אם את יורדת או לא יורדת. כל עניין הדקפפטיל הוא לדכא LH ו FSH על מנת שלא יפריעו ויגרמו לביוץ בטרם עת.
אומנם יש פרוטוקולים כאלה של ירידה במינון ואני אישית לא עושה את זה ולדעתי זה לא משנה וזה שהזרקת חצי או שלם לא מגביר שום דבר ואם גם הזרקת יום אחד יותר גם כן לא קרה כלום ואת יכולה לרדת לחצי לרבע וכו. והתוצאות יהיו אותו הדבר.
היצרן אף פעם לא התכוון שנחצה אמפולות וונזרוק חצי זה המצאות של כל מיני רופאים שנכנסו לפרוטוקולים .
הסירי דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)