טעות במינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טעות במינון
    חסויה צפונית
    04/02/2011

לרופאים שלום,

היום הייתי אמורה להתחיל את הירידה לדקא, ואני לא יודעת איך זה קרה, אבל מכוח ההרגל הזרקתי בטעות שוב דקא שלם.
    1) לאור העובדה שבטיפול זה היה שיבוש של איחור של כשבוע וחצי בהגעת הדימום (פרוטוקול ארוך), האם זה יכול להרוס לי את הטיפול שדווקא ביום הראשון לגירוי היתה לי טעות כזאת?
    2) לפי התכנית הנוכחית, אני צריכה לקחת 6 מנוגון ליום במשך כל הטיפול, ללא 3 ימי תגבור בהתחלה. האם לאור הטעות כדאי לי היום להזריק יותר מנוגון?

בתודה,
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעות במינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - דילגו על שאלתי

חסויה צפונית
    04/02/2011

דילגו על שאלתי ואני זקוקה לתשובה דחופה, שכן צריכה להתחיל היום את המנוגון.

בתודה
    ושבת שלום,
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות במינון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/02/2011

חצי דקה או דקה שלם לא יגרום לכלום ואם הזרקת שלם במקום חצי לא קרה כלום.
    מינון של מנוגון לא קשור לדקפפטיל בכלל ומה שיותר בעיתי זה שאת לוקחת כל כך הרבה מנוגון וזה אומר שיש לך בעיה שחלתית וגיל מבוגר ואולי בכלל את צריכה לעבור לטיפוים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך...

חסויה צפונית
    04/02/2011

בהמשך לשאלה ולתשובה הקודמת,
    מנסה להבין למה בעצם נענתי שאין קשר בין הדיכוי לגירוי.

המחשבה שלי היתה שאם הדיכוי היה עמוק, מעבר למה שהותווה, בגלל הטעות שלי שהזרקת דקא שלם במקום חצי, אז לקחת יותר גירוי, כמו לשים על כף המאזניים דיכוי מול גירוי, וככל שהדיכוי רב יותר, כך צריך יותר גירוי?

אשמח לדעת האם זו טעות בחשיבה ומה הטעות בעצם בהלך המחשבה הזה?

בתודה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/02/2011

יש לך טעות בחשיבה וכל העניין של לרדת בדקפפטיל זה גם כן שטויות.
    אין הבדל בין אם את יורדת או לא יורדת. כל עניין הדקפפטיל הוא לדכא LH ו FSH על מנת שלא יפריעו ויגרמו לביוץ בטרם עת.
    אומנם יש פרוטוקולים כאלה של ירידה במינון ואני אישית לא עושה את זה ולדעתי זה לא משנה וזה שהזרקת חצי או שלם לא מגביר שום דבר ואם גם הזרקת יום אחד יותר גם כן לא קרה כלום ואת יכולה לרדת לחצי לרבע וכו. והתוצאות יהיו אותו הדבר.
    היצרן אף פעם לא התכוון שנחצה אמפולות וונזרוק חצי זה המצאות של כל מיני רופאים שנכנסו לפרוטוקולים .
    הסירי דאגה מליבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו