מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי הצלחה בטיפולי הזרעותמיואשת04/02/2011
אני בחורה בת 32. (לא צעירה כל כך אפשר לומר).
אני אחרי 3 טיפולי הזרעות שכשלו. אני ממש בחרדות ופחדים שחלילה יהיה לי קשה להיכנס להריון.
אני רוצה לציין שכאשר רצינו ילדים ישר הלכנו להזרעות , ז"א אלו כל הנסיונות שלנו להכנס להריון.
אני ובעלי ממש מיואשים ולא יודעים מה לעשות. בעקרון זרע של בעלי תקין, ואין לי בעיות ביוץ.
הרופא אמר שיש צורך בצילום רחם.
אנחנו ממש אובדי עצות, אני בת 32, הזמן הולך ורץ ובינתיים לא קורה כלום.
אנחנו מודאגים יותר גם מהגיל שלי, מאחר ואנחנו רוצים הרבה ילדים. ובינתיים לא הצלחנו להרות גם לא לאחד.
האם עליי לגשת למומחה לפוריות? או להמשיך עם רופא נשים שלי?
ובכלל מה הייתם ממליצים לאישה בגילי לפי הנתונים שרשמתי למעלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הצלחה בטיפולי הזרעות - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/02/2011זוג יחשב עם בעיית פוריות רק אם לאחר שנה נשואין ונסיונות להרות, לא הושג הריון. מכאן את למדה:
1. היאוש והחשש לא במקום
2. 3 חודשים לנסות להרות עדיין לא מגדיר אותכם עם בעיה. הסיכוי להרות לחודש הוא 20% בלבד. ולאחר 3 חודשים הוא שיעור מצטבר של 40% . לאחר חצי שנה שיעור מצטבר של 60-70% . הווה אומר כי 30-40% מזוגות כמוכם עדיין לא יהרו לאחר חצי שנה למרות שאין כל בעיה. כי זו הסטטיסטיקה.
3. מציע להמשיך לנסות להרות עם הזרעה עוד 3 חודשים, אם זה מה שבחרתם ולא למהר עם צילום הרחם אלא אם יש סיבה חלשוב שיכולה להיות בעיה בחצוצרות מפאת דלקת באגן, ניתוח בטן עברת. אחרת - סבלנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל הפחד שלי הוא
מיואשת04/02/2011הגיל שלי , בהתחשב בעובדה שאני רוצה מספר ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)