אי הצלחה בטיפולי הזרעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי הצלחה בטיפולי הזרעות
    מיואשת
    04/02/2011

אני בחורה בת 32. (לא צעירה כל כך אפשר לומר).
    אני אחרי 3 טיפולי הזרעות שכשלו. אני ממש בחרדות ופחדים שחלילה יהיה לי קשה להיכנס להריון.
    אני רוצה לציין שכאשר רצינו ילדים ישר הלכנו להזרעות , ז"א אלו כל הנסיונות שלנו להכנס להריון.
    אני ובעלי ממש מיואשים ולא יודעים מה לעשות. בעקרון זרע של בעלי תקין, ואין לי בעיות ביוץ.
    הרופא אמר שיש צורך בצילום רחם.
    אנחנו ממש אובדי עצות, אני בת 32, הזמן הולך ורץ ובינתיים לא קורה כלום.
    אנחנו מודאגים יותר גם מהגיל שלי, מאחר ואנחנו רוצים הרבה ילדים. ובינתיים לא הצלחנו להרות גם לא לאחד.
    האם עליי לגשת למומחה לפוריות? או להמשיך עם רופא נשים שלי?
    ובכלל מה הייתם ממליצים לאישה בגילי לפי הנתונים שרשמתי למעלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הצלחה בטיפולי הזרעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הצלחה בטיפולי הזרעות - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    04/02/2011

זוג יחשב עם בעיית פוריות רק אם לאחר שנה נשואין ונסיונות להרות, לא הושג הריון. מכאן את למדה:
    1. היאוש והחשש לא במקום
    2. 3 חודשים לנסות להרות עדיין לא מגדיר אותכם עם בעיה. הסיכוי להרות לחודש הוא 20% בלבד. ולאחר 3 חודשים הוא שיעור מצטבר של 40% . לאחר חצי שנה שיעור מצטבר של 60-70% . הווה אומר כי 30-40% מזוגות כמוכם עדיין לא יהרו לאחר חצי שנה למרות שאין כל בעיה. כי זו הסטטיסטיקה.
    3. מציע להמשיך לנסות להרות עם הזרעה עוד 3 חודשים, אם זה מה שבחרתם ולא למהר עם צילום הרחם אלא אם יש סיבה חלשוב שיכולה להיות בעיה בחצוצרות מפאת דלקת באגן, ניתוח בטן עברת. אחרת - סבלנות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל הפחד שלי הוא

מיואשת
    04/02/2011

הגיל שלי , בהתחשב בעובדה שאני רוצה מספר ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו