מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים...FF05/02/2011
שלום צוהריים טובים.
שלשום עשיתי החזרה של מוקפאים עובר אחד 7 תאים והעובר השני הרופא מהמעבדה אמר אולי 9 תאים.. זה סיכוי טוב להקליט?
שעה וחצי ככה אחרי ההחזרה פיתאום הרגשתי כאבים בבטן התחתונה ואחרי כמה דק זה הפסיק ולפעמים אני מרגישה כאבים ואחרי כמה שניות זה מפסיק. זה החזרה של מוקפאים שניה. בפעם הראשונה שעשיתי החזרה של עובר אחד באמצע השבוע היה לי ממש כאבים שהלכתי למיון בדקו אותי וראו שהכל בסדר ובדקו עם השחלה התהפכה וראו שהכל בסדר ושהיא לא התהפכה. בפעם השניה שהחזרתי מוקפאים לא היה לי בכלל כאבים. והתחילו לי גם כאבים בחזה.
ומאתמול שעשיתי החזרה לפעמיים כואב לי ממה זה יכול להיות?
לפעמיים אני מרגישה שגם אין לי כוח בגוף והיום לצערי נעלצתי לצאת מהבית לנהוג ולקנות משהו בערך 10 דק. האם זה יכול להסכן את הסיכויים שלי להקליט?
ומתי אפשר לקיים יחסי מין?
תודה רבה ושלום שבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להתחייס להודעה הזו ולא לראשונ
FF05/02/2011שלום ערב טוב.
שלשום עשיתי החזרה של מוקפאים עובר אחד 7 תאים והעובר השני הרופא מהמעבדה אמר אולי 9 תאים.. זה סיכוי טוב להקליט?
שעה וחצי ככה אחרי ההחזרה פיתאום הרגשתי כאבים בבטן התחתונה ואחרי כמה דק זה הפסיק ולפעמים אני מרגישה כאבים ואחרי כמה שניות זה מפסיק. זה החזרה של מוקפאים שניה. בפעם הראשונה שעשיתי החזרה של עובר אחד באמצע השבוע היה לי ממש כאבים שהלכתי למיון בדקו אותי וראו שהכל בסדר ובדקו עם השחלה התהפכה וראו שהכל בסדר ושהיא לא התהפכה. בפעם השניה שהחזרתי מוקפאים לא היה לי בכלל כאבים.
ומשלשום שעשיתי החזרה לפעמיים כואב לי ממה זה יכול להיות? גם התחילו לי כאבים בחזה..
לפעמיים אני מרגישה שגם אין לי כוח בגוף ואתמול לצערי נעלצתי לצאת מהבית לנהוג ולקנות משהו בערך 10 דק. האם זה יכול להסכן את הסיכויים שלי להקליט?
ומתי אפשר לקיים יחסי מין?
תודה רבה ושלום שבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב.. דילגתם עלי
FF05/02/2011שבוע טוב
דילגתם עלי...
תודה רבה והמשך ערב נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להתחייס להודעה הזו ולא לראשונ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011נתחיל עם הדבר היותר פשוט וזה שאפשר לקיים יחסים.
לגבי הכאבים אז לפעמים שחודרים לרחם דרך צואר הרחם יכולים להיות תחושות כאלה וזה חולף.
כל שאר התלונות שלך יכולות להיות קשורות לתרופות שאת לוקחת אך יש להיבדק אצל הרופא שלך כי זה גם יכול להיות לא קשור לטיפול שאת עוברת.
סיכויי קליטת מוקפאים שהופשרו נעה סביב ה15-20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)