מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטריןלולי05/02/2011
שלום לכם,
אני בת 34, מנסים להכנס להריון 3 שנים, יש לי אנדומטריוזיס. היו 2 הרינות בשנה וחצי האחרונות אך הם נפלו.
2 ההריונות הושגו בעקבות הזרעות, ללא הורמונים.
אני מאוד נרתעת מהורמונים כי אני מאוד רגישה אליהם (אפילו האוביטרל קשה לי מאוד)
אך לאחרונה התחלתי לקחת אנדומטרין אחרי ההזרעות, כדי לתמוך ולמנוע הפלה, אם יהיה הריון.
בפעם הקודמת הפרוגסטרון עיכב לי את המחזור ב-5 ימים. בד"כ הביוץ שלי מוקדם (סביב י"מ 10-11-12 וההזרעה נעשית עם זקיק 18, רירית 8). הפעם, הגעתי למעקב אולטהסאונד ודם ראשונים בי"מ 8, יומיים אחרי תום הדימום וכבר באותו יןם התבצעה ההזרעה בעקבות הנתונים- זקיק-24, רירית-12.5
רק באותו ערב קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם שהיו להפתעתי
E2- 1678
LH- 11.9
PROG קטן מ-1.20
איני מבינה איך יכול להיות שעם זקיק 24 ורירית כה עבה, הפרוג' קטן מ-1.20
ובכלל- מה דעתכם על התוצאות שלי?
האם יש לי דרך לדעת אם בייצתי החודש?
(בדיקת פרוג' לא רלוונטית כי אני לוקחת אנדומטרין)
תודה רבה!!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011רמות ההורמונים מראה שאת לפני ביוץ.הפרוגסטרון תמיד נמוך לפני הביוץ וכשמתרחש הביוץ הוא עולה ורמת האסטרוגן מעט יורדת.
הרירית בסדר גמור והכל כמו שצריך להחות לפני ביוץ.
לעניין הפרוגסטרון שעדיין לא התחלת לקחת זה מיותר ולא מונע שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי האנדומטרין- לא הבנתי
לולי06/02/2011התחלתי להחדיר אותו מיום אחרי ההזרעה ואני אמורה להמשיך בכך שבועיים
למה הכוונה אינו מונע?
האם אני לוקחת אותו לחינם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לולי06/02/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי האנדומטרין- לא הבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011לא מונע הפלה.אין התויה כזאת לקחת אנדומטרין בהזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, האם אני יכולה להפסיק ליטול
לולי08/02/2011את האנדומטרין באופן פתאומי? או לחכות עד תום השבועיים ובוא המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לולי09/02/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, האם אני יכולה להפסיק ליטול - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011אפשר להפסיק בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)