האם היה ביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם היה ביוץ?
    יעל
    05/02/2011

שלום רב,
    אני בת 29 ובעלי בן 32. אנחנו לאחר שנה של נסיונות כושלים להיכנס להריון בצורה טבעית. אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות, מחזורים לא סדירים (בין 23-46 יום).
    התחלתי טיפול באיקקלומין החודש, במינון של כדור אחד ליום במשך 5 ימים מיו"מ 5.
    תוצאות בדיקות הדם הראו ביום ה-4 למחזור E2 קטן מ-200, ופרוגסטרון 1.2.
    לאחר מכן ביו"מ 12, E2 = 1454, פרוגסטרון 1.7, במעקב זקיקים נראה זקיק מוביל בשחלה שמאלית 21 מ"מ, בשתי השחלות זקיקים רבים. עובי רירית סדירה 3.5 מ"מ.ללא נוזל דוגלס.
    ביו"מ 14 (שהיה ביום חמישי האחרון 3.2.11), E2 = 2187, פרוגסטרון 1.1, במעקב זקיקים נראה עדיין זקיק מוביל בשחלה שמאלית 23 מ"מ (ונוסף עוד אחד גדול 21 מ"מ), בשתי השחלות זקיקים קטנים רבים. עובי רירית סדירה 5 מ"מ. ללא נוזל דוגלס.היה מצוין גם "הד קו אמצע: כן" (לא ברור לי מה זה אומר).
    ההנחיות מהרופא היו לקיים יחסים במהלך הימים הקרובים כי אני לקראת ביוץ, וללכת לעשות בדיקת דם להריון ביום ראשון בעוד שבועיים.
    איך יודעים אם בסוף באמת היה ביוץ או לא?אם כדאי שאעשה מחר בדיקת דם נוספת? זה יעזור לדעת לגבי הביוץ? לאילו ערכים אני אמורה לצפות על מנת שיעידו כי אכן היה ביוץ?
    כמו כן-הרירית לא קצת דקה מדי בשביל להיקלט?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם היה ביוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף, שכחתי לציין

יעל
    05/02/2011

שתוצאות בדיקת הזרע הראו כי הזרע תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב, דילגתם על שאלתי....

יעל
    06/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקרטוב ממתינה לתשובה בנוגע לתרופות

לבנת
    06/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם היה ביוץ? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/02/2011

תמיד כשיש וסת היה ביוץ.
    לפי הנתונים הביוץ יהיה ביום ה15-16.
    לא צריך לעשות בדיקות אלא רק מה שהרופא ייעץ לך.
    הרירית דקה ,ואם זה חוזר על עצמו במידה ואת לא בהריון יש לעבור לטיפול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו