מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם היה ביוץ?יעל05/02/2011
שלום רב,
אני בת 29 ובעלי בן 32. אנחנו לאחר שנה של נסיונות כושלים להיכנס להריון בצורה טבעית. אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות, מחזורים לא סדירים (בין 23-46 יום).
התחלתי טיפול באיקקלומין החודש, במינון של כדור אחד ליום במשך 5 ימים מיו"מ 5.
תוצאות בדיקות הדם הראו ביום ה-4 למחזור E2 קטן מ-200, ופרוגסטרון 1.2.
לאחר מכן ביו"מ 12, E2 = 1454, פרוגסטרון 1.7, במעקב זקיקים נראה זקיק מוביל בשחלה שמאלית 21 מ"מ, בשתי השחלות זקיקים רבים. עובי רירית סדירה 3.5 מ"מ.ללא נוזל דוגלס.
ביו"מ 14 (שהיה ביום חמישי האחרון 3.2.11), E2 = 2187, פרוגסטרון 1.1, במעקב זקיקים נראה עדיין זקיק מוביל בשחלה שמאלית 23 מ"מ (ונוסף עוד אחד גדול 21 מ"מ), בשתי השחלות זקיקים קטנים רבים. עובי רירית סדירה 5 מ"מ. ללא נוזל דוגלס.היה מצוין גם "הד קו אמצע: כן" (לא ברור לי מה זה אומר).
ההנחיות מהרופא היו לקיים יחסים במהלך הימים הקרובים כי אני לקראת ביוץ, וללכת לעשות בדיקת דם להריון ביום ראשון בעוד שבועיים.
איך יודעים אם בסוף באמת היה ביוץ או לא?אם כדאי שאעשה מחר בדיקת דם נוספת? זה יעזור לדעת לגבי הביוץ? לאילו ערכים אני אמורה לצפות על מנת שיעידו כי אכן היה ביוץ?
כמו כן-הרירית לא קצת דקה מדי בשביל להיקלט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף, שכחתי לציין
יעל05/02/2011שתוצאות בדיקת הזרע הראו כי הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב, דילגתם על שאלתי....
יעל06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקרטוב ממתינה לתשובה בנוגע לתרופות
לבנת06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011תמיד כשיש וסת היה ביוץ.
לפי הנתונים הביוץ יהיה ביום ה15-16.
לא צריך לעשות בדיקות אלא רק מה שהרופא ייעץ לך.
הרירית דקה ,ואם זה חוזר על עצמו במידה ואת לא בהריון יש לעבור לטיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)