מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותימית06/02/2011
החודש היה לי מחזור ארוך מדיי...
15 ימים...
יש לציין כי מחזורים שלי תמיד היו סדירים.כל 28 יום
ותמיד הייתה לי רירית 12 מ"מ ביום הביוץ.
החודש הזה,מחזור נגמר ביום 15,עשיתי אולטראסאונד
ובינתיים רואים זקיקים קטנים ורירית 4מ"מ.
1 מדוע רירית כה דקה?מעולם לא הייתה לי רירית כל כך דקה...
2 האם יש עוד יכוי שיראו זקיק?אני לא לוקחת הורמונים.תמיד היה לי זקיק 18 מ"מ ביום 15 למחזור
3 יש עוד סיכוי למחזור זה?או אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011בלי בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון לא נוכל לתת יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-אנא תשובתך לכל השאלות
ימית06/02/2011יום ראשון למחזור
פרוגסטרון 2.4
E2<200
יום 15 למחזור,שזה גם יום אחרון של הדימום
פרוגסטרון 2.2
E2<200
באולטראסאונד מהיום(יום 15 למחזור)
זקיקים קטנים
:רירית 4 מ"מ
מעט נוזל בחלל הרחם.
שאלותי:
1 מדוע רירית לא מתחילה להתעבות?תמיד בייצתי ביום 14 למחזור
2 יש סיכוי שעוד יהיה זקיק?או שמאוחר מדיי למחזור זה?
3 מדוע קרה כל הבלאגן הזה?דימום 15 יום??
השתמשתי רק בגונאל+מונופור+צטוטראייד
4 מה זה נמעט נוזל ברחם?מעולם לא היה לי דבר כזה...
בבקשה התייחסותך לכל השאלות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-אנא תשובתך לכל השאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011כפי שאת רואה הבדיקה ביום 16 דומה לראשונה וסימן שלא החלו תהליכי ביוץ.
הבאלאגאן קורה בדרך כלל מהטיפול הקודם שקיבלת וזה צריך להסתדר כך שלא גדלו זקיקים ורירית לא עלתה כי ההורמונים נשארו אותו הדבר ואת כאילו בוסת כל הזמן ולא החלו תהליכי הביוץ הרגילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית06/02/2011אז מתי להערכתך יחלו תהליכי ביוץ?אם בכלל?
היום זה יום 15 מתחילת המחזור.
ודימום סוף סוף נגמר!
האם עוד יהיה זקיק במהלך מחזור זה?האם יהיה ביוץ?האם רירית תתעבה?
בינתיים לא לוקחת הורמונים.מנסה טבעי...
לא הגיוני דכל כך הרבה זמן פרוגסטרון ואסטרדיול לא יישתנו...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
ימית06/02/2011מה זה המעט נוזל שראו בחלל הרחם באולטראסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011הנוזל הוא עקב הדמם הוסתי. אומנם הוא נמשך זמן רב אך לדעתי זה בעקבות הטיפול שעברת ודברים כאלה משפיעים על המהלכים ההורמונליים. הייתי חוזר על הבדיקות כעבור שבוע ורואה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית07/02/2011בעבר כשעשיתי אולטראסונד בזמן מחזור,מעולם לא ציינו שיש נוזל בחלל הרחם...
אז מדוע עכשיו בזמן מחזור,כותבים יש נוזל בחלל הרחם?
כולי חששות שהנוזל זה לא הדמם הווסתי?...הייתכן שנוזל בחלל הרחם כוונתם למשהו אחר?
מה דעתך בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011חעזבי את הנוזל ברחם אין לו שום משמעות וזה לא יכול להיות משהוא אחר וזה יעבור.
יותר נכון ,כפי שציינתי,תחזרי על הבדיקות בעוד שבוע ואז נראה מה התקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)