טיפול המשך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול המשך
    הילה
    06/02/2011

שלום רב,
    איקקלומין גרם לי לתופעות לוואי הפסקתי טיפול והמשכתי מעקב זקיקים, אוביטרל והזרעה. המחזור הגיע ובכל זאת עשו לי היום בדיקת דם ואמרו שבמידה והתוצאה שלילית הרופא יקבע המשך טיפול. התוצאה כמובן שלילית והתקשרו שאעשה סיבוב נוסף עם איקקלומין אך לאחר שהזכרתי שהיו לי תופעות לוואי אמרו לי לבוא ביום ראשון הבא למעקב זקיקים. עיקר הבעיה היא אצל בעלי-מיעוט זרע איכותי ואצלי כפי שהגדיר הרופא שחלות עצלניות. האם זה אמור לעבוד גם ללא שום טיפול ? אני הבנתי שאם לא איקקלומין אז זריקות (לפי מה שאני קוראת בפורומים) חשוב לציין שאין לי בעיה הורמונלית. האם ייתכן שאצלי אין צורך בטיפול כלשהו וההזרעה בשילוב האוביטרל תשפר את אחוזי ההצלחה?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול שאלה נוספת

עלמה
    06/02/2011

במכון להשבחת זרע נאמר לי לא לקיים יחסים יומיים לפני ההזרעה. האם זה נכון ואם כן אז אני מקטינה את הסיכוי להריון. אומרים שזה פוגם בכמות הזרע. והאם מומלץ לקיים יחסים יום כן יום לא או כל יום? מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו