מועד הביוץ.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד הביוץ.
    רינת
    07/02/2011

שלום וברכה,
    אני לאחר טיפול איקקלומין 1/1.2 כד' לסירוגין למשך 5 ימים .
    היום ביצעתי מעקב זקיקים ולהן התוצאות:
    צד אחד - 14 , 16
    צד שני - 16, 17 , 19,19
    זהו ניסיון שלישי- כאשר המומחית עלתה על זה שיש לי בעיות עם בלוטת התריס רק לפני הנסיון הזה וכרגע אני מטפלת בבעיה זאת.
    הייתי אמורה להזריק אוביטרל כדי תזמן את הביוץ אך האחות שמסרה למומחית את תוצאות האולטרסאונד אמרה לי פשוט לקיים יחסים עם בעלי ללא הזריקה עקב ריבוי הזקיקים.
    שאלותיי הם:
    א. מדוע לא ניתן להזריק את הזריקה? וכך אני אגע בדיוק מתי הביוץ? האם הזריקה עוזרת גם לקליטה של ההריון או רק מתזמנת ביוץ?
    ב. איך אפשר להעריך מתי יחול הביוץ? לפי גודל הזקיקים כיוון שהמחזור שלי לא מסודר ואין דרך אחרת לדעת את זה . ולפי כך עד מתי לא לפספס להיות עם בעלי?
    ג. האם ריבוי זקיקים יכול לגרום לריבוי עוברים? עפ"H נתונים אלו יש סיכוי לתאומים?
    תודה בה מראש וסליחה על האריכות
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד הביוץ.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד הביוץ. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2011

אפשר גם בלי האוביטרל והביוץ יהיה ,לדעתי, בעוד כ4 ימים ואפשר לקיים יחסים בעוד שלושה ימים לסרוגין לעוד יומיים שלושה בערך.
    יכול להיות הריון מרובה עוברים אך הסיכויים לא גדולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו