מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

בידר לדעתי אתה חצוף
אושר09/02/2011ההנחה הבסיסית שלך שאי אפשר לבצע הפריות בגיל 45
והאופן המוחלט שאתה מצהיר על כך
לי נוצרים תמיד עוברים תקננים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבידר לדעתי אתה חצוף - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2011זה לא ההנחה שלי.
אפשר לעשות הפריות בכל גיל,למשל אפשר לתת בגיל 48 זריקות ולהוציא ביצית או שתיים ואז מה?
כאשר אני אומר שלא עושים הפריות אני מתכוון שאין מקום בעולם שעושה זאת היות ורק אצלנו ההפריה מסובסדת . וגיל 45 נקבע בעבר על ידי רופאים אינטרסנטים.
בכל מקום אחר משלמים כסף רב עבור ניסיון הפריה .היות והנשים יודעות מה הסיכויים הן לא עושות.
באוסטרליה זה בחוק שלא עושים.
בארצות הרית רוב המקומות עובדות על סטיסטיקות של הצלחה ולא היו מקבלים אותך לטיפול.
הסיבסוד אצלנו גורם עול גדול לנשים.הזמן היקר שמבזבזים על טיפולים בגילים אלא גורם לפניה מאוחרת מאוד לתרומת ביציות ואז במקום שאישה תלד בגיל 43-44 היא יולדת ב 47-48.בנוסף הרופא מתוגמל היטב על ידי הבית חולים בביצוע הפעולה.
מתן דיעה של רופא העוסק בתחום 25 שנה אינה חוצפה.
בכל אופן אני מאחל לך עוברים יפים ואהיה הראשון לאכול את הכובע.
החוצפה אצל אנשים רבים הביאה להשגים חשובים ביותר.לכן קיבלתי את המחמאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה-
ימית11/02/2011אני מכירה אישית לפחות 3 נשים בגילאי 46 ו45
שנכנסו להריון וילדו ילדים.ולא,הן לא ילדו בעבר.
כך שמה שהרופאים אומרים זה הכל רק סטטיסטיקות שלהם.
הרופאים הם לא אלוהים,אני חושבת שכל אישה רשאית לנסות להרות.גם בגילאי
45-46.
כי העובדות מדברות בעד עצמן!!!
אל תתייאשי,ואל תפחדי,המשכי ונסי.
ואכן FSH משתנה מחודש לחודש.גם בגילאים צעירים הוא משתנה מחודש לחודש.
שיהיה לך בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה- - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2011מה זה עוד ליאורה.
אנחנו לא אלוהים.
אנחנו רק מייעצים ולא אומרים מה לעשות אבל מה שאני אומר זה הדבר האמיתי וכמובן שלא חייבים לקבל את דעתי בנושא ואפשר להמשיך לנסות גם עד גיל 47 כמו שהיה בעבר.
רק לציין שאני עוד לא נפגשתי עם אישה שהרתה בטיפולים בגילים 45-6 ואני עובד בחדר לידה 30 שנה אבל כפי שכתבת את כן מכירה ואת מעונינת להמשיך אז אין שום בעיה ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי FSH והפריהאושר07/02/2011
שלום רב
כבת 45 בשנה האחרונה בחודשים שונים רמת ה FSH השתנתה
כבר היה מצב שלאחר ערך 17 היה ערך 6 ביום השלישי של המחזור
האם יש איזה קשר בין איחור במחזןר ל FSH
כמדומני שיש איחור אזי הערך גבוה
האם אפשרי לבתצע הפריה עם ערך 17
האם ערך זה אינו יציב לאחר הריון שכשל - מחוץ לרחם
ולוקח לו זמן להתאזן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי FSH והפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011לא עושים טיפולי הפריה בגילך גם כשהFSH תקין.
איחורים במחזור תלויים בתהליכי ביוץ וה FSH הוא רק מבט ראי על מה שקורה בשחלה וככל שההורמון עולה כך יותר תפסיק הוסת.
אין פה שום עניין של איזון ההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
אושר08/02/2011אני מבצעת בגילי הפריות
כאשר FSH משתנה מחודש לחודש
האם יכול להיות קשר בין איחור באותו חודש במחזור לערך ה FSH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)