אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עוברים
    מיכאלה
    07/02/2011

שלום,

אני אחרי IVF שלישי בטיפול של פרוטוקול קצר הכלל צטרוטייד וגונל 75,

בתאריך 1.1.2011 שאיבה, שאבו 13 ביציות, מתוכן הופרו 10,

בתאריך 3.1.2011 החזרה, הוחזרו 2 עוברים יפים ללא שברים בחלוקה של 3 ו-2

תמיכה: 3 פעמים ביום משאף suprefact ופעם ביום אספירין,

היום, יום חמישי להחזרה עשיתי בדיקת פרוגסטרון: מעל 190, E2 3488

משום מה עשו לי גם בדיקת בטא ויצא שלילי......

האם יש עדיין סיכוי להריון?

בקליניקה של הרופא המטפל אמרו לי שהערכים מצויינים ושהבטא אינה רלוונטית בשלב זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2011

1. קודם כל הבדיקה של אסטרוגן ופרוגסטרון אינה רלונטית ועשית אותה סתם וכך גם לגבי הבטא.
    2.התמיכה שאת מקבלת זה המצאה.ףאף אחד לא נותן משאף 3 פעמים ביום וגם האספירין מיותר אלא אם יש בעית קרישיות.
    תמיד יש סיכוי להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

מיכאלה
    07/02/2011

ראשית אני מטופלת אצל רופא מאוד רציני ובעל מוניטין רב ואני מאמינה שהוא מבין ויודע מה הוא עושה לכן אני לא חושבת שהטיפול שלו ראוי לזילזול בניגוד לרופא הקודם שטופלתי אצלו שהתייחס אליי כאל מכונה ולא כאל בן אדם כמו רב הרופאים הפרטיים בתחום שמשלמים להם אלפי ש"ח בחודש ועדיין לא יודעים להתייחס למטופלת בצורה אנושית.
    הבדיקות ששלח אותי לעשות היום הן על מנת לוודא כי רמת ההורמונים תקינה וזה דווקא מעיד על רצינות בטיפול שלו, הרופא הקודם עשה הכל באופן מכני ושיטתי ולכן אני לא חושבת שהבדיקות היו מיותרות את הבטא באמת לא היו צריכים לבדוק. לגבי המשאף עובדה שזה מוכיח את עצמו כי רמת הפרוגסטרון שלי גבוהה (מעל 190) והמשאף זה התמיכה היחידה שאני מקבלת, לכן אולי לא מדובר בסתם המצאה.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2011

זה לא קשור ברופא רציני או לא.
    שוב אני אומר לך כי לא בודקים לפני יום 12 לאחר ההחזרה שום דבר ואם עשית הבדיקות בהרגשה שזה רציני יותר אז זה שטויות.
    לגבי המשאף-עד היום אני כמעט לא מכיר רופאים שנותנים משאף כתמיכה.
    המשאף מטרתו אחת ויחידה והיא לדכא את ההורמונים על מנת שלא יהיה ביוץ במהלך טיפולי ההפריה לפני השאיבה ואין למשאף שום קשר לתמיכה ושוב זה לא קשור לרופארציני או לא.
    לדעתי את חושב שאולי יש בו יותר רצינות בגלל הבדיקות והתמיכה אך בספרות הרפואית אין טיפולים כאלה.
    לציין שאני עובד בתל השומר ובאסותא ומכיר היטב פרוטוקולים גם אצל אמיתי בבתי חולים אחרים ואני לא מזלזל ואני אומר לך שאם הרופא שלך היה עובד או אם הוא עובד בבית חולים שם יש פרוטוקולים שהוחלטו על ידי רופאי המחלקה ולא יכול כל רופא לעשות כל מיני קומבינציות.
    אולי לא נעים לך לשמוע את דעתי אך זאת דעתי בלבד ואת לא צריכה לקבל אותה וחאמיני לי גם אני רופא לא פחות רציני.אמרתי לך את דעתי ואת יכולה לא להסכים בכל אופן הטיפול שאת מקבלת מיותר,ואני מאחל לך בכל ליבי שיהיה הריון וזה מה שחשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

מיכאלה
    07/02/2011

ראשית תודה ואינני מפקפקת באף רופא כולם עושים עבודת קודש.

הרופא אצלו אני מטפלת כיום עובד בבי"ח אסותא כך שאינני מבינה כיצד מטפל בי בדרך

שאינה מקובלת על יתר הרופאים הבכירים באסותא למשל עליך? כיצד בי"ח אסותא מאפשר

לטפל בפרוטוקולים שאינם מקובלים עליהם?

שוב תודה, אני מצטערת אני פשוט מיואשת כבר אני לא יודעת למי לפנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2011

דרך אגב עניתי לשאלתך כי יש סיכויים להריון.
    כל אישה שתעשה בדיקות בימים שעשית יהיו תשובות דומות עקב לקיחת התמיכה והגירויי השחלתי המוגבר וזאת הסיבה שבבתי חולים שאותם אני מכיר לא מבצעים את הבדיקה כפי שאת עשית אלא לאחר 12 יום מההחזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - מטופלת באסותא

מיכאלה
    07/02/2011

ראשית תודה ואינני מפקפקת באף רופא כולם עושים עבודת קודש.

הרופא אצלו אני מטפלת כיום עובד בבי"ח אסותא כך שאינני מבינה כיצד מטפל בי בדרך

שאינה מקובלת על יתר הרופאים הבכירים באסותא למשל עליך? כיצד בי"ח אסותא מאפשר

לטפל בפרוטוקולים שאינם מקובלים עליהם?

שוב תודה, אני מצטערת אני פשוט מיואשת כבר אני לא יודעת למי לפנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - מטופלת באסותא - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    07/02/2011

מנה אחת 6-7 ימים לאחר החזרת עוברים נוסתנ בהצלחה כתמיכה. מתן יומי אינו הגיוני. כדאי לשאול שוב את הרופא אם התכוון לתת יום יום או פעם אחת בלבד לאחר ההחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אלכס סימון

מיכאלה
    09/02/2011

שלום רב,

בדקתי שוב עם הרופא והוא אכן התכוון לתמיכה של 3 פעמים ביום suprefact,

האם זה משהו שיכול להזיק או לפגוע בהשתרשות? אם כן מדוע נתן לי את זה?

האם הערכים של הבדיקות שביצעתי ביום א' (היום החמישי להחזרה) פרוגסטרון מעל 190

ו- E2 3488 לא מעידים על תמיכה אפקטיבית?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - מטופלת באסותא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/02/2011

בבית חולים אסותא זה טיפול פרטי וכל אחד יכול להמציא מה שהוא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אלכס סימון

מיכאלה
    10/02/2011

שלום רב,

בדקתי שוב עם הרופא והוא אכן התכוון לתמיכה של 3 פעמים ביום suprefact,

האם זה משהו שיכול להזיק או לפגוע בהשתרשות? אם כן מדוע נתן לי את זה?

האם הערכים של הבדיקות שביצעתי ביום א' (היום החמישי להחזרה) פרוגסטרון מעל 190

ו- E2 3488 לא מעידים על תמיכה אפקטיבית?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו