החזקת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזקת מוקפאים
    מורן
    07/02/2011

שלום
    ביום 16.01.11 הוחזרו 2 מוקפאים (לאחר טיפול IVF אחד שלא צלח - הוקפאו 5 עוברים וביום 16.01.11 הופשרו שלושה שניים יפים(חלוקה ל- 6) שרדו והוחזרו לרחם) מקבלת טיפול של 2 נרות אנדומטרין בוקר וערב ו3 כדורים ביום של פרוגינובה.
    ביום 30.01.11 בדיקת בטא חיובית תוצאה 300+
    ביום 01.02.11 בדיקת בטא 500+ - האחות אמרה שזה לא מה שהם ציפו כי הבטא לא הוכפלה, אבל זה בסדר.
    ביום 07.02.11 - בבדיקת אולטרסאוד - "נצפה שק הריון תוך רחמי בגודל 87*58 עם שק חלמון בתוכו, עדיין ללא קוטר עוברי"
    לאחר קבלת בדיקת הדם - האחות אמרה לי שהתוצאות בסדר ולהגיע שבוע הבא שוב לבדיקה.

האם התוצאות באמת בסדר?
    לאור בדיקה שעשיתי לעניין ספירת השבועות אני אמורה כבר להיות בשבוע 6+ (יום ראשון של מחזור ביום 25.12.10 התחלת טיפול תמיכה ביום 26.12.10 החזרה ביום 16.01.11)
    ובשבוע זה, לפי החישוב שלי, מקווה שאני טועה, כבר אמורים לראות קוטר עוברי ואף דופק.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזקת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון גודל שק ההריון שנצפה

מורן
    07/02/2011

שק הריון תוך רחמי בגודל 8.7*5.8 מ"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזקת מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2011

ב 7 זה עדיין לא 6+ כי יום הבדיקה הראשונה זה 4 שבועות הריון.

זה נכון שהבטא השני בעיתי אך בשלב זה אין ברירה אלא לחכות שבוע ולחזור על האולטרה-סאונד ואז נדע את האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו