מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגינובה כדי לדחות את המחזורפרופ` דוד בידר07/02/2011
שלום לרופאים,
בתחילת המחזור גילו לי ציסטה.
נאמר לי לקחת במשך 10 ימים (החל מהיות השלישי) כדורים ולחכות שהמחזור יגיע, ואז נוכל להתחיל טיפול.
המשכתי לקחת את הפרוגינובה, כדי לדחות את קבלת המחזור לפחות לזמן הרגיל (כ-27 יום). ביום ה-21 התחילו להופיע כתמים חומים והיום הפרשה חום- אדמדמה ממש משמעותית (נראה לי שהווסת הגיעה).
האם יכול להיות שאקבל למרות הפרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום= יום 24
יעל07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה ומחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011הכתמים הם כתוצאה מלקיחה ארוכה של הפרוגינובה. זה לא הטיפול הנכון ,מה שנכון היה זה לקחת גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון על מנת לקבל וסת כמו שצריך כך שאני לא מבין בדיוק מה את עושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הרסתי?
יעל07/02/2011פרופ' בידר, תודה על התגובה!
עכשיו אני מוטרדת!
בעבר קיבלתי את הכדור כדי לדחות את הווסת.
הפעם נאמר לי לקחת אותו כדי לטפל בציסטה.
לא רציתי לקבל את הווסת אחרי עשרה ימים אז המשכתי עם הכדורים.
היום הווסת הגיעה.
האם הדבר עלול לפגוע במחזור הטיפול הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הרסתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011פרוגינובה זה לא טיפול בציסטה. מי אמר לך את זה?
לא הרסת שום דבר ואפשר להתחיל טיפול רק צריך לעשות אותו נכון.
כדי להוריד ציסטה יש להשתמש באסטרוגן ופרוגסטרון.
את בטוחה שאת לוקחת פרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזה אני בטוחה!
יעל08/02/2011לפני גילוי הציסטה דובר שאנסה לדחות במס' ימים את הווסת, ונתנו לי פרוגינובה.
עם גילוי הציסטה נאמר לי לקחת את הגלולות במשך עשרה ימים. זה מה שעשיתי, רק הוספתי עוד מס' ימים כדי לדחות את מועד הגעת הדימום הווסתי. בסופו של דבר הוא הגיע ביום ה-24.
היום (יום שני לווסת) עשיתי בדיקות ואכן היה זקיק של 7 מ"מ ועוד מספר קטנים בשני הצדדים. האם יכול להיות שזו הציסטה?
ובנוסף: E2 - 342 והפרוגסטרון: 2.4
הרירית היתה 6
האם אפשר להתחיל טיפול במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזה אני בטוחה! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011גלולות זה נכון היה לקחת.
הייתי מתחיל במחזור הבא היות ורמת האסטרוגנים עדיין גבוהה.
במחזור הבא מספיק לעשות אולטרה-סאונד לראות שאין זקיקים ,אלא קטנים בלבד בשתי השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להודות על התשובות והעצות!
יעל09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להודות על התשובות והייעוץ!
יעל09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)