מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים ללא ביציות בהפריה ראשונהמאיה07/02/2011
שלום לכם
אני בת 26 עם הסטוריה של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה טבעית לפני שנה. עברתי החודש טיפול ראשון של הפריה חוץ גופית לאחר 5 הזרעות שנכשלו, והפעם דקפפטיל 3.75ביום רביעי לווסת ולאחרי שבועיים התחלתי פיוריגון.
3 ימים פיוריגון 200, לאחריהם 8 ימים 300 (בסה"כ 3000).
יומיים לפני אוביטריל הייתה התפתחות תקינה של זקיקים (19, 17,16 15) ורירית 8.
אוביטריל ביום שבת (10 בלילה) ויום שני (9 בבוקר) שאיבת ביציות.
נשאבו 5 זקיקים שהיו ריקים מביציות.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? כל בדיקות הדם של הביוץ תקינות.כל חודש יש זקיקים שמתפתחים טוב, אני עם עבר של הריון ספונטני..
האם זה יכול להעיד על בעיה אצלי שאין ביציות למרות שזקיקים מתפתחים טוב או שאין קשר בין זקיקים לביציות ושזה רק אולי שהפרוטוקול הזה לא התאים לגוף שלי?
וגם, כשלא מצאו ביציות הם עשו לי הזרעה למרות שאמר לי הרופא שרמת אסטרוגן הייתה נמוכה.אז עדיין קיים סיכוי שייקלט הריון או שזה קשה?
אני ממש נכנסתי לדכאון.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ללא ביציות בהפריה ראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011לא ציינת רמות של אסטרוגן ופרוגסטרון ואם הבדיקות האלה היו ממש טובות אז או שלא הזרקת אוביטרל למרות מה שאת אומרת ותבדקי טוב מה הזרקת או שאמפולות האוביטרל לא היו טובות ואני לא חושב שיש לך בעיה בביציות וזה שלא יצאו ביציות זה משהוא שקרה בפרוטוקול הטיפולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות בהפריה ראשונה
מאיה07/02/2011שלום לך פרופ'
את האוביטריל אני הזרקתי לפי ההוראות בשבת 10 בערב והיום יום שני הייתה השאיבה 8 וחצי.
את רמות האסטרוגן והפרוגסטרון אני לא יודעת האמת ושכחתי לקבל את התשובות של בדיקות אלה.
אתה מתכוון שזה טבעי וקורה לפעמים בפרוטוקולים טיפוליים?
מה עם ההזרעה שעשו לי היום והטענה שאולי והביצית נשארה דביקה בתוך השחלה או שכבר השתחררה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות בהפריה ראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011בלי בדיקות ההורמונים קשה לדעת אם היה ביוץ או לא ואין דבר כזה שהביציות דביקות.
צריך לברר הורמונים ואז זה יעזור לדעת מה קרה.ההזרעה זה בגלל שלא מצאו ביציות חשבו אולי בייצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות בהפריה ראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011דרך אגב עניתי שיש סיכויים להריון.
אם כל אישה תעשה בדיקות דם כמו שאת עשית התוצאות תהינה דומות עקב התמיכה והגירוי השחלתי וזו הסיבה שלא לוקחים בדיקות אחרי 5 ימים אלא אחרי 12 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)