מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים מאכזבמנסה להרות08/02/2011
שלום רב,
אני במעקב זקיקים ללא הורמונים לאחר 3 חודשים של גונל.בעבר בייצתי ללא הורמונים.
מעקב זקיקים יום 24 למחזור
לא נצפו זקיקים
(רק הרבה קטנים(
רירית 6
אסטדריון 163
פרוגסטרון 2.2
לדעתי,לא בייצתי.
יש סיכוי שעוד אבייץ החודש?
טיסה נעימה
יפעת רסלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה של מירית
ימית08/02/2011גם אני תמיד ללא הורמונים בייצתי טבעי.
כעת אחרי כמה חודים שהשתמשתי בגונאל,רציתי שוב
מחזור טבעי ולתדמתי
אין ביוץ...
יום 17 למחזור זקיקים קטנים,רירית דקה
פרוגסטרון 2.2
אסטרדיל 200
האם הגוף התרגל להורמונים?ובלעדי ההורמונים לא יחזור לבייץ טבעי כפי שהיה בעבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה השאלה
ימית09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים מאכזב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011לא הבנתי למה עשית את המעקב רק ביום 24 למחזור.
לפי הבדיקות הרמות נמוכות כמו בוסת ואם תחזרי בעוד 4 ימים על הבדיקות וזה אותו דבר סימן שתהליכי הביוץ לא מתקדמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ אחרי הפסק הורמונים לפרופ' בידר
מירית09/02/2011לפרופסור בידר שלום,
החלתי החודש לא ליטול הורמונים כי הם עשו לי תופעות לוואי של ציסטות. אני עושה מעקב על ביוץ טבעי כי אני פוליצסטית השאלה שאלה אם החודש יהיה בכלל ביוץ. ומה קורה אם אישה מפסיקה ליטול הורמונים ומנסה טבעית.האם הגוף יכול לבייץ טבעית או שזה מעגל קסמים תלוי הורמונים?
תודה,
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ אחרי הפסק הורמונים לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011הורמונים לא גורמים לשום דבר ומה שקןרה אצלך זה לא בגלל טיפול הורמונלי אלא אם קיבלת משהוא לדיכוי.
אני חושב שפשוט אין ביוץ בגלל שאת פולוציסטית והביוץ שהיה קודם צריך להיות גם עכשיו ולכן צריך להמשיך במעקב ואם שום דבר לא יתקדם זה לא בגלל התרופות לגירוי שחלות אלא , ואני מדגיש לקחת סוג של דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר
מנסה להרות09/02/2011שלום שוב,
לא קיבלתי דקפפטיל אלא סבב גונל הזרעה שכשלה 5 ימים גונל גילוי ציסטה שבועיים גלולות ואז סבב גונל הזרעה נוספת שכשלה ועכשיו הפסקה ויום 24 כמו יום 2 של מחזור אין ביוץ באופק או כדברי הרופא שלי "שחלה רדומה" רצה שאקח איקקלומין ומונופור אז סירבתי. האם טעיתי שסירבתי? או שגם ככה יהיה ביוץ רק מאוחר.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
ימית09/02/2011אז אם עוד 4 ימים ,הבדיקות יהיו אותו דבר
אסטרדיול 200
ופרוגסטרון 2.3
אזיי אומר שלא יהיה החודש ביוץ?
אגב רירית יום 18 למחזור עדיין רק 4 מ"מ.
אז איך אקבל מחזור חודש הבא?
מה עושים?אם לא יהיה ביוץ אזיי לא יהיה מחזור חודש הבא?
חבל שהתעסקתי עם ההורמונים הארורים הללו.נראה פגעו במנגנון טבעי של הגוף?
כי לפני הורמונים,תמיד בייצתי ותמיד היה זקיק טבעי18 מ"מ.
אז איך אתה מסביר את זה שלפני ההורמונים, תמיד היו לי ביוצים טבעיים עם זקיק 18 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011ההורמונים לא פגעו בשום מנגנון ואם לא יהיה ביוץ לא יגיע וסת.אולי בהמשך הביוץ יתקדם וצריך לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)