זקיקים ללא ביציות IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים ללא ביציות IVF
    מאיה
    08/02/2011

שלום לכם
    אני בת 26.5 עם הסטוריה של הריון ספונטני שהסתיים בהפל ספוטנית שבוע 7 לפני שנה.
    אני עברתי החודש להפריה חוץ גופית אחרי 5 טיפולי הזרעה שנכשלו.
    10.1 (יום רביעי של המחזור) קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75.
    24.1 פיוריגון 200 למשך 3 ימים ואחריו 9 ימים פיוריגון 300.
    בדיקות אחרונות לפני שאיבה 4.2: רירית 8, זקיקים 19, 17,18,12 פרוגסטרון 1.5, אסטרודיל 903.
    יום שבת אוביטריל 10 בערב (בדיוק בשעה זו הזרקתי), אתמול 7.2 שאיבה ב9 בבוקר.
    שאבו 5 זקיקים אך לא מצאו ביציות לצערי. אחרי זה הם עשו לי הזרעה בטענה שאולי והביוץ כבר התרחש.
    מה יכול להיות הסיבה לכך שאין ביציות?האם בדיקות הדם לא מעידות על התרחשות הביוץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים ללא ביציות IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה-זקוקה לתשובתכם

מאיה
    08/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על שאלתי.ממש לחוצה

מאיה
    08/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים ללא ביציות IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/02/2011

בדיקת הE2 מאוד נמוכה 900?זה לא מתאים לגודל הזקיקים כך או שמשהוא לא בסדר בפרוטוקול או בזריקות או שלא הזרקת אוביטרל.
    לדעתי עקב רמת ההורמון הנמוכה הייתה בעיה במחזור הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

מאיה
    08/02/2011

שלום לך פרופ'
    אני כן הזרקתי אוביטריל לפי ההנחיות שנתנו לי מהמרפאה ורמות ההורמונים שצריפתי (E 903 P 1.5) הייתה יום לפני אוביטריל.
    מאחר ולא מצאו ביציות אז עשו לי הזרעה וביקשו ממני להתחיל החל מהיום תמיכה של קרינון 8% ובמקביל קלקסן (הומוזיגוטית לפקטור 2).
    האם יש טעם להמשיך בתמיכה מאחר ורמת ההורמונים נמוכה או שחבל ושכבר מחזור זה לא יניב ממנו הריון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת-דחוף מאוד בבקשה

מאיה
    08/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/02/2011

חבל על כל הטיפול היות והיתה בעיה כלשהיא בטיפול זה וערכי הE2 נמוכים מאוד כך שהתמיכה מיותרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו