מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בבקשה

שירי
    11/02/2011

אני כרגע נמצאת בחודש הפסקה, אבל האם אני אצטרך הפסקה של חודש נוסף בגלל שלא כל התופעות של הטיפול נקודם עברו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    שירי
    08/02/2011

שלום, אני עברתי הזרעה אחת וטיפול ivf אחד. ההזרעה הסתיים בללא הריון וטיפול ivf הסתיים בהריון כימי. בשני הטיפולים סבלתי מגירוי יתר ובשניהם הופסקו הזריקות ההורמונאליות (גונאל) ליומיים. לאחר החזרת העוברים סבלתי מבטן נפוחה, כאבי בטן תחתונה (באיזור השחלות), גזים, שלשולים וכאבי ראש. בגלל ההריון הכימי קיבלתי וסת האיחור של שבוע. כרגע אני נמצאת בחודש הפסקה ומתוכננת לחזור לטיפול ivf נוסף בעוד כשבועיים. עם קבלת הווסת כל התסמינים של גירוי היתר הפסיקו (רק סבלתי קצת מגלי חום וכאבי ראש). ביום שישי היה לי ביוץ (עשיתי בדיקות עם מקלונים לבדיקת הביוץ) ולאחר שלושה ימים חזרו לי כאבים חדים בבטן התחתונה (באזור השחלות) והבטן שלי התנפחה שוב, ממש כמו שהרגשתי בגירוי יתר. מה הסיבה לתחושות אלה, האם יכול להיות שהגירוי היתר שלי חזר, האם בגלל זה לא אוכל להמשיך בעוד שבועיים בטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי? תענו לי בבקשה

שירי
    09/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/02/2011

הגירוי לא חזר וזה עדיין תופעות מטיפול קודם וזה יחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

שירי
    10/02/2011

האם זה אומר שלא אוכל להמשיך בטיפול ivf הבא בעוד כשבועיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/02/2011

צריך הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו