פרוטוקול ארוך, שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך, שאלה
    חסויה
    08/02/2011

שלום רב,
    ביום ה 21 לוסת התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1. לאחר 11 יום (ביום השלישי לוסת) ביצעתי בדיקת דם לפרוגסטרון ובהמשך התבקשתי להתחיל להזריק מנופור בנוסף לדקא ולבוא לבדיקת דם ואולטרה סאונד רק בעוד שבוע, זאת אומרת שבשבעה הימים אין שום מעקב זקיקים ו/או דם, מה שמאוז מוזר בעיני כי בבית החולים הקודם שבו עשיתי את אותו הפרוטוקול ביום החמישי של המנופור הוזמנתי למעקב וזקיקים + דם. בד"כ(זה טיפול שלישי) אני מזריקה 10 ימים מנופור וביום ה10 מזריקה אוביטרל לקראת שאיבה. מה שמדאיג אותי זה שבמהלך שבוע שלם אין שום מעקב, מה אם פתאום הגוף שלי לא יגיב למנופור או יגיב יותר מידי מהר? לא צריך לעשות מעקב ביום החמישי לזריקות ולראות איפה אני עומדת?
    למשל בטיפול הקודם אחרי 5 ימים של 2 אמפולות הוסיפו לי אמפולה נוספת כי ראו שהגוף מגיב קצת לאט ונשאבו 12 ביציות. בטיפול הנוכחי מההתחלה נתנו לי 3 אמפולות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך, שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שאלה שלא נענתה, תודה

חסויה
    09/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול ארוך, שאלה - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/02/2011

מציע לשוחח עם הרופא ביחידה, למסור לו החששות שלך, ולקבוע מעקב מוקדם יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

חסויה
    09/02/2011

תודה על המענה,
    כשאמרתי לאחות שזה נראה לי מוגזם שבוע שלם בלי מעקב זקיקים ואולטרה סאונד היא אמרה לי שככה זה אצלם כי מדובר בפרוטוקול ארוך. מה הקשר ארוך או הקצר, ברגע שמתחילים סטימולציה הזמן לשאיבה זהה, לא?
    בכל מקרה אני אתקשר אליהם ואבקש לדבר עם הרופא.
    בד"כ אצלחם ביחידה ברגע שמתחילים סטימולציה בפרוטוקול ארוך לאחר כמה זמן מגיעים לאולטרה סאונד ראשון ובדיקת דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלכם, סליחה!

חסויה
    09/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו