איחור של חודשייים וfshגבוה-דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור של חודשייים וfshגבוה-דחוף
    מקווה לטוב
    08/02/2011

אני בת 36 ללא ילדים , שנה הפסקה מטיפולים לאחר שבע שנות טיפולי הפרייה, במחזור האחרון לפני כחודש וחצי בסיומו היה לידבר חריג הפרשה חומה בניגוב שנימשכה כשבועיים לאחר תום המחזור, לאחר כחודש בסמוך למועד המחזור הייתה לי הפרשה חומה בניגוב ולאחר מכן הכל נקי עד עצם היום הזה , מאז סובלת מגלי חום המלווים בבחילות כאב וגודש בשדיים והזעות מטורפות בלילה ,שיער וגוף רטוב שלא קרה לי מעולם, עברתי בדיקות דם כלליות והורמונים הפרוגסטרון כ-1, fsh84. tsh-3 ותשובה להריון כמובן שלילית, אני מבינה שלפי ההורמונים אני כמו אישה בת חמישים , האם יש סיכוי להחזיר עטרה ליושנה בגילי ? אציין שתמיד היה לי מחזור סדיר ומצב הורמונלי תקין, כמו כן איזה טיפול אתם מציעים לי לעשות כדי לקבל את המחזור, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

מקווה לטוב
    08/02/2011

הבדיקות דם הכלליות שלי יצאו תקינות למעט esr -46 כשהנורמה זה עד 20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור של חודשייים וfshגבוה-דחוף - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/02/2011

כדי לקבל מחזור ולמנוע גלי חום אפשר לקבל טיפול הורמונלי פשוט (כגון פרוגילוטון).
    כדי להשיג הריון הפתרון הוא כנראה ע"י תרומת ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה .

מקווה לטוב
    09/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בבקשה דחוף

מקווה לטוב
    17/02/2011

הייתי אצל רופאת נשים שהמליצה על נר הלילה והפנייה לרופא פריון לשקול תרומת ביצית , כאן הומלץ לי על פרגליוטון למשל, שאלותי:
    1 האם פרגליוטון הוא הורמון שבעצם יביא לי את הישועה אך יהיה זה מחזור מלאכותי? והאם הוא יצור אצלי מנגנון תלותי שאוכל בעצם לקבל המחזור רק דרכו או שאפשר להשתמש חד פעמי?
    2.האם ידוע על נר הלילה כיעיל במיקרה שלי שזו פעם ראשונה שלא קיבלתי מזה חודשיים
    3. מה עלי לעשות על מנת להכשיר הקרקע לתרומת ביצית האם חשוב שאקבל מחזור בחודשים הקרובים או שאין לזה משמעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בבקשה דחוף - תגובה

פרופ' שחר קול
    18/02/2011

1. פרוגילוטון מכיל אסטרוגן ופרוגסטרון. הוא מחקה את המחזור הטבעי. אפשר להשתמש בחודש אחד, אפשר להמשיך.
    2. לא מתמצא
    3. יש להחליט האם ללכת לכיוון זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור קול תודה רבה !!!

מקווה לטוב
    18/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו