מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור של חודשייים וfshגבוה-דחוףמקווה לטוב08/02/2011
אני בת 36 ללא ילדים , שנה הפסקה מטיפולים לאחר שבע שנות טיפולי הפרייה, במחזור האחרון לפני כחודש וחצי בסיומו היה לידבר חריג הפרשה חומה בניגוב שנימשכה כשבועיים לאחר תום המחזור, לאחר כחודש בסמוך למועד המחזור הייתה לי הפרשה חומה בניגוב ולאחר מכן הכל נקי עד עצם היום הזה , מאז סובלת מגלי חום המלווים בבחילות כאב וגודש בשדיים והזעות מטורפות בלילה ,שיער וגוף רטוב שלא קרה לי מעולם, עברתי בדיקות דם כלליות והורמונים הפרוגסטרון כ-1, fsh84. tsh-3 ותשובה להריון כמובן שלילית, אני מבינה שלפי ההורמונים אני כמו אישה בת חמישים , האם יש סיכוי להחזיר עטרה ליושנה בגילי ? אציין שתמיד היה לי מחזור סדיר ומצב הורמונלי תקין, כמו כן איזה טיפול אתם מציעים לי לעשות כדי לקבל את המחזור, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מקווה לטוב08/02/2011הבדיקות דם הכלליות שלי יצאו תקינות למעט esr -46 כשהנורמה זה עד 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור של חודשייים וfshגבוה-דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול09/02/2011כדי לקבל מחזור ולמנוע גלי חום אפשר לקבל טיפול הורמונלי פשוט (כגון פרוגילוטון).
כדי להשיג הריון הפתרון הוא כנראה ע"י תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
מקווה לטוב09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בבקשה דחוף
מקווה לטוב17/02/2011הייתי אצל רופאת נשים שהמליצה על נר הלילה והפנייה לרופא פריון לשקול תרומת ביצית , כאן הומלץ לי על פרגליוטון למשל, שאלותי:
1 האם פרגליוטון הוא הורמון שבעצם יביא לי את הישועה אך יהיה זה מחזור מלאכותי? והאם הוא יצור אצלי מנגנון תלותי שאוכל בעצם לקבל המחזור רק דרכו או שאפשר להשתמש חד פעמי?
2.האם ידוע על נר הלילה כיעיל במיקרה שלי שזו פעם ראשונה שלא קיבלתי מזה חודשיים
3. מה עלי לעשות על מנת להכשיר הקרקע לתרומת ביצית האם חשוב שאקבל מחזור בחודשים הקרובים או שאין לזה משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול18/02/20111. פרוגילוטון מכיל אסטרוגן ופרוגסטרון. הוא מחקה את המחזור הטבעי. אפשר להשתמש בחודש אחד, אפשר להמשיך.
2. לא מתמצא
3. יש להחליט האם ללכת לכיוון זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול תודה רבה !!!
מקווה לטוב18/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)