מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    דנה
    09/02/2011

שלום רב,
    החודש לקחתי איקקלומין 3 כדורים למשך 5 ימים. אני בעלת שחלות פוליציסטיות. ביום ה11 של המחזור ניגשתי למעקב זקיקים וראו בשתי השחלות זקיקים מרובים קטנים מעשרה ממ ועובי רירית 3 ממ. ביום ה14 למחזור היה רשום שנוספו זקיקים מרובים קטנים פחות מ10 ממ, בנוסף ישנו זקיק אחד בגודל 16 ממ, עובי רירית 6.

1. באיזה גודל של זקיק מתקיים ביוץ וכמה צריכה להיות הרירית?
    2. האם כרגע המצב תקין והאם בהכרח יתבצע ביוץ החודש ואם כן מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/02/2011

1. ביוץ טבעי - זקיק של 22+ ממ. רירית - רצוי 7 ממ ויותר.
    2. המצב טוב מאוד. צפוי ביוץ החודש, ואולי הריון. מתי? - יש צורך במעקב כדי לענות, או לתזמן עם אוביטרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

דנה
    12/02/2011

שלום, בהמשך לשאלתי, ביום השש עשרה של המחזור (יום שישי) נצפה זקיק בגודל 17 ורירית 7 ועוד הרבה זקיקים קטנים. נאמר לי להזריק ביום שבת בשעה 20:00 אוביטרל וביום שני בשעה 08:00 להגיע להזרעה.
    1. האם הזקיק אמור להגיע בימים אלו ל22 ממ?
    2. האם זה לא מאוחר להגיע להזרעה?
    3. זה בסדר אם לא נקיים יחסים עד להזרעה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - הזרעה מחר

דנה
    13/02/2011

לגבי שאלה 3 מאוד חשוב לי לקבל תשובה כי מיום שלישי לא קיימנו יחסים וההזרעה מחר. האחות אמרה לי לקיים היום יחסים ולהגיע מחר להזרעה אבל אני חוששת שזה יפגע באיכות הזרע. לבעלי יש בעיית זרע מורפולוגיה 0, האם אתה מציע להימנע מיחסים עד להזרעה מחר או לקיים יחסים היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון אישי בהזרעות

מאיה
    13/02/2011

שלום דנה
    מנסיון אישי שלי בטיפולי הזרעות שעברתי במהלך 5 מחזורים, היינו מקיימים יחסים כרגיל ויומיים עד שלושה ימים לפני ההזרעה היינו מקפידים שלא לקיים.
    לא יודעת אם זה גם תלוי ברמת הזרע.....
    בהצלחה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

דנה
    14/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו