מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול IVF ראשון, שאלות שמטרידות...גילי10/02/2011
ב6/2 שאיבת 3 עוברים ב8/2 החזרת שני עוברים יפים שהופרו (ה-3 לא היה תקין), ושאלתי האם חלוקה של 2 ושל 3 היא חלוקה תקינה לאחר יומיים? יש סיכוי להריון?
צריכה לקבל חצי אוביטרל כתמיכה היום 10/2 ועוד חצי ל14/2 האם יש המלצה באיזה שעה לקחת והאם זה מספיק? בדיקת הדם רק ב22/2 האם לא צריך תמיכה עד אז?
לציין שאני נשואה בת 39 + 3 ילדים מהריונות ספונטנים, לאחרונה נסתמו החצוצרות עקב ניתוח פתיחת בטן להוצאת התוספתן ועקב FSH גבוה.
טופלתי בפרוטוקול ארוך של דקא ומנוגון ואוביטרל 36 שעות לפני השאיבה.
שאלה נוספת האם אני יכולה לחזור היום לפעילות של שחיה ואירובי ושימוש במתקני הסאונות הרטובה והיבשה?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על השאלה שלי...
גילי10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לענות, תודה!
גילי11/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול IVF ראשון, שאלות שמטרידות... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2011תאי העובר בסדר אך סך הכל התגובה שלך לא הייתה משהוא וכאשר FSH גבוה ,ותלוי כמה גבוה ,סיכויי ההריון תלויים ברמות ההורמון ולא איך נראים העוברים.
התמיכה המקובלת היא על ידי נרות או כדורי פרוגסטרון ותוספת של חצי אוביטרל זה לא משהוא שאני נותן למטופלות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה אוביטרל לתגובה ירודה
גילי14/02/2011תודה על תגובתך!
נאמר לי ע"י הרופא שעקב תגובה ירודה של השחלות הוחלט על מתן חצי אוביטרל.
נרות משום מה לא נתנו לי. מקווה לטוב בכל זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה אוביטרל לתגובה ירודה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זה לא מה שמקובל ביחידות ההפריה אך כל אחד ממציא משהוא יחודי לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה ! רציתי לדעת...
גילי15/02/2011כנראה שבבית חולים סורוקה זה מקובל...גם אני לא הבנתי את תמיכת האוביטרל לכן שאלתי....
האם עקב מתן חצי אוביטרל כתמיכה במקום מתן תמיכת נרות הטיפול יכול להכשל?
יש לציין שאתמול 14/2 קיבלתי את החצי אוביטרל האחרון כתמיכה ועד ל22/2 יום בדיקת הדם, נאמר לי לא לקחת כלום, גם מהעניין הזה אני מוטרדת 8 ימים ללא תמיכה?
שוב תודה רבה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה ! רציתי לדעת... - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011אל תהיה מוטרדת כי אם נקלט הריון הוא יתפתח גם ללא התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר היקר תודה רבה!!!
גילי15/02/2011הצלחת לעודד את מצב רוחי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)