מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- FMFדניאל11/02/2011
שלום,
אני חולה ב FMF וקראתי עכשיו באינטרנט שזה גורם לבעיות פוריות..האם זה עלול לגרור מצב שבו בעתיד לא אוכל להיכנס להריון?
בנוסף, עד לא מזמן (אני בת 17) היה לי מחזור לא סדיר שמגיע פעם בשלושה חודשיים בערך..יכול ליהיות שזה קשור? מאחר ולא הייתי לוקחת את התרופות בזמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FMF - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2011המחזור לא קשור ואת יכולה להרות גם אם את סובלת מFMF.
לפעמים ,עקב דלקת באגן, יכולה להיות בעיות מסוימות אך לרוב אין בעיה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאלה, גם אני סובלת מfmf מגיל
חן12/02/201116, ואני בהריון תודה לאל, אומנם מהפרייה (בגלל בעיית זרע בלבד).
אין קשר בין המחלה שלנו לפוריות - תהיי רגועה, ואגב המחזורים שלי לא היו סדירים לפני שהתחלתי לקחת גלולות ולאחר מכן הכל הסתדר.
חוץ מזה את בת 17 לא תתעסקי בדברים האלה בכלל - fmf שזאת תהיה הצרה היחידה שלנו בחיים, (למרות שלפני ההריון סבלתי ממנה כל שני וחמישי מהתקפים קשים)
אני פה אם את רוצה לדעת עוד משהו... כמי שכמוך נמצאת בתוך הבאסה של המחלה המעצבנת הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודדהה!
דניאל14/02/2011וואו אתם לא מבינים איך שיפרתם לי את המצב רוח באמתת! כי קראתי כתבה והיה כתוב שמה שרבע מהריונות נגמרים בהפלה וזה ממש הדאיג אותי אני כל כך שמחה! ומזל טוב לך! :)
לגבי המחזור האמת ששמתי לב ב3 חודשים האחרונים שהוא דיי התייצב על תאריך אבל אני עדיין לא לוקחת את זה כמשהו בטוח בכל מקרה שמחתי מאודדד לדעת שזה לא כל כך משמעותי..
תודההה רבהה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)