FMF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FMF
    דניאל
    11/02/2011

שלום,

אני חולה ב FMF וקראתי עכשיו באינטרנט שזה גורם לבעיות פוריות..האם זה עלול לגרור מצב שבו בעתיד לא אוכל להיכנס להריון?

בנוסף, עד לא מזמן (אני בת 17) היה לי מחזור לא סדיר שמגיע פעם בשלושה חודשיים בערך..יכול ליהיות שזה קשור? מאחר ולא הייתי לוקחת את התרופות בזמן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FMF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FMF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/02/2011

המחזור לא קשור ואת יכולה להרות גם אם את סובלת מFMF.
    לפעמים ,עקב דלקת באגן, יכולה להיות בעיות מסוימות אך לרוב אין בעיה להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאלה, גם אני סובלת מfmf מגיל

חן
    12/02/2011

16, ואני בהריון תודה לאל, אומנם מהפרייה (בגלל בעיית זרע בלבד).
    אין קשר בין המחלה שלנו לפוריות - תהיי רגועה, ואגב המחזורים שלי לא היו סדירים לפני שהתחלתי לקחת גלולות ולאחר מכן הכל הסתדר.
    חוץ מזה את בת 17 לא תתעסקי בדברים האלה בכלל - fmf שזאת תהיה הצרה היחידה שלנו בחיים, (למרות שלפני ההריון סבלתי ממנה כל שני וחמישי מהתקפים קשים)
    אני פה אם את רוצה לדעת עוד משהו... כמי שכמוך נמצאת בתוך הבאסה של המחלה המעצבנת הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודדהה!

דניאל
    14/02/2011

וואו אתם לא מבינים איך שיפרתם לי את המצב רוח באמתת! כי קראתי כתבה והיה כתוב שמה שרבע מהריונות נגמרים בהפלה וזה ממש הדאיג אותי אני כל כך שמחה! ומזל טוב לך! :)

לגבי המחזור האמת ששמתי לב ב3 חודשים האחרונים שהוא דיי התייצב על תאריך אבל אני עדיין לא לוקחת את זה כמשהו בטוח בכל מקרה שמחתי מאודדד לדעת שזה לא כל כך משמעותי..

תודההה רבהה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו