מנוגון או מנופור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנוגון או מנופור
    רחלי
    15/12/2007

שבוע טוב
    ברצוני לדעת כמה דברים ,ראשית רציתי לומר שאתם עושעים עבודת קודש ותודה רבה לכם מאוד!!!!.
    שנית,רציתי לספר שאני לאחר 9 הפריות שלא הצליחו(שתי הפלות+2 כימי) והבעיה היא שאני לא מבייצת,אך למרות הזריקות והכדורים העוברים לא נקלטים.(עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין)מה עושים? מה הסיבה שהם לא משתרשים?(רירית בסביבות 7.5-8).
    עשינו החזרות כפולות של בלסטו+הנצה ועדיין לא נקלט.
    הרופא החליט לשנות לי ממנוגון למנופור ,האם זה באמת יכול לשנות משהו ? כי הבנתי שהם אותם זריקות.
    תודה רבה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנוגון או מנופור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רחלי

ד''ר דוד ישי
    15/12/2007

מנופור , כמו מנוגון, מיוצר מהורמונים טבעיים . ההבדל בינהם הוא בעיקר מידת הנקיון שלהם מהמון חלבונים זרים שנספחים אליהם בתהליך ההפקה שלהם. אני מקוה שהתכשיר החדש יעשה בשבילך את ההבדל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנופור

רחלי
    16/12/2007

האם המנופור יכול לתרום לאיכות העוברים יותר מהמנוגון,מאחר והעוברים יוצאים תמיד באיכות בינונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת ששכחתם אותי..........

רחלי
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחלי

ד''ר דוד ישי
    17/12/2007

קשה לצפות מראש האם מנופור יגרום לשיפור תוצאות הטיפול, לא ישנה כלום או ירע את המצב. צריך לנסות ולראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ולילה טוב!

רחלי
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו