עזרה. אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה. אנדומטרין
    FF
    11/02/2011

שלום
    ב3.2 עשיתי החזרה של עוברים מוקפאים אני לוקחת כתמיכה 3 פעמיים ביום אנדומטרין ו3 פעמיים ביום אסטופרם
    לפעמיים מאוד קשה לי לכניס את המוליך ממש כואב לי ואחרי זה גם טיפה כואב לי ברחם. ולפעמים לצערי בגלל שאני לא מצליחה להכניס את המוליך והוא לא נכנס עד הסוף אז אני לא יודעת עם הכדור באמת נכנס טוב...
    למה זה כואב לי ?
    זה ההפרייה השלישית שלי.. בשתיים הקודמות לא היה לי כאבים וקושי עם המוליך.

אחרי ההחזרה הד'ר אמר לי עם עשיתי אי פעם בידקת פאפ כי אני נוטה לדמם שם ואמרתי לו שעשיתי והפאפ יציאה תקינה...
    יכול להיות שד'ר שעשה לי את החזרה פצע אותי לכן כואב לי וקשה לי להכניס את האנדומטרין?
    תודה בה על עזרתכם
    המשך ערב נעים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה. אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה. אנדומטרין - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    11/02/2011

לא. אין קשר בין קושי להכניס מוליך למה שהרופא ראה והמליץ. צואר הרחם לעיתים מהטיפול ההורמונאלי רגיש למגע ומדמם כשנוגעים בו בספוגית לניקוי לפני ההחזרה. החדרה קשה של המוליך, יתכן וכוון ההחדרה אינו נכון. מדוע שלא תתיעצי עם האחות שהיא תבדוק כיצד את מחדירה את המוליך. תקבלי הכוונה טובה יותר במקום להכאיב לעצמך כל פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו