וסת מוזרה ממש!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וסת מוזרה ממש!
    נועה
    11/02/2011

שלום,
    אני אתן קצת רקע, אולי זה יתן מענה לתופעה בפוקדת אותי בימים האחרונים..
    מחודש אוקטובר עד דצמבר- עשיתי 3 הזרעות, לקחתי בהם הורמונים (איקקלומין ואוביטרל) בדצמבר היתה הפעם האחרונה שלקחתי הורמונים וכן ההזרעה האחרונה שעשיתי-עתידה להתחיל IVF כנראה במרץ.
    ב5.1 קיבלתי וסת שנמשכה יומיים בלבד. (בד"כ הוסת שלי כ-5 ימים)
    ב3.2 קיבלתי שוב וסת (מה שהיה מאוד מוזר כיוון שהמחזורים שלי נעים בין 31-36 ימים, ובמקרה הנ"ל 29 ימים בלבד..)

העניין הוא כזה.. ב3.2 יום חמישי קיבלתי את הוסת, ביום ראשון כבר כמעט לא היה כלום, ביום שני שוב הופיעה דימום קטן מאוד, ביום שלישי בבוקר שוב כלום, בדקתי עם 'עד' (כיוון שאני שומרת נידה) יצא נקי, אך בערב שוב על התחתונית היה דם (הדימומים הללו מיום שני מעטים,לא נראים בניגוב)
    ביום רביעי אותו הדבר...בדקתי-נקי, אחה"צ שוב דם.
    יום חמישי אותו הדבר..בדקתי-נקי, אחה"צ דם + וסליחה על התיאור..חתיכות קטנות ורודות וחלקן דמיות יותר.
    יום שישי בבוקר (היום) שוב דם על התחתונית ובניגוב אותן חתיכות ורודות...
    האם זה תקין?? זה ממש מוזר לי, מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו ואני מאוד מפחדת..
    אשמח לתשובה,
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת מוזרה ממש!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת מוזרה ממש! - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    11/02/2011

מציע לבצע בדיקה להריון מפני שלעיתים גם כשיש הריון יש דימום והרשות דמיות בלתי רגילות.
    בכל מקרה הוסיפי לבדיקה גם אסטראדיול ופרוגסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך לוסת ממש מוזרה..

נועה
    11/02/2011

קודם כל, תודה על התשובה המהירה..אבל האם יכול להיות הריון, אם בתחילת הוסת..ביום השני והשלישי היה דימום רגיל של וסת..ולא מעט כמו עכשיו... מכיוון שעכשיו שבת..אם אבדוק בנתיים בבדיקה ביתית זה ישקף אם יש הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה שמישהו יענה -וסת ממש מוזרה

נועה
    12/02/2011

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו