שאלה לד'ר שחר קול. דחוף ממש לחוצה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד'ר שחר קול. דחוף ממש לחוצה.
    FF
    12/02/2011

שלום ד'ר

קראתי שכתב לאחת הבנות שחוסר הקפדה על נטילת התרופות במינון ובמועדים הנדרשים עלול לחבל בסיכוי להשיג הריון..
    אני עשיתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים ב3.2 ואני נוטלת 3 פעמיים ביום אנדומטרין ואסטופרם.. אחרי ההחזרה אני נימצאת בבית שבוע ואני לפעמיים קמה מאוחר ולוקחת את הכדור הראשון בשעה 1 ולפעמיים את הכדור האחרון ב10 בלילה.
    ואני מקפידה מאוד לקחת 3 פעמיים ביום אנדומטירן ואסטופרם.
    אבל לפעמיים אני מתחילה את הכדור הראשון הצוהריים.
    ושקראתי את מה שענית לאחת הבנות התחלתי להלחץ שאולי שבגלל שאני לא מקפידה לקחת בוקר צוהריים וערב את הכדורים יכול להיות שאני מחבלת בסיכוי להשיג הריון.

יכול להיות שבגלל שאני לפעמיים לא לוקחת בוקר צוהריים וערב יכול לחבל לי בסיכוי להשיג הריון ?
    או מה שבאמת חשוב זה להקפיד על המינון הנדרשים ללקחת התרופות ?
    תודה רבה
    ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה.

FF
    12/02/2011

שאני קודם לוקחת אנדומטרין אני מחכה בערך שעה ולוקחת אסטופרם. אני תמיד מחכה שעה ואז לוקחת את התרופה השנייה..
    אני צריכה לקחת 3 פעמים אסטופרם ו3 פעמיים אנדומטרין.
    תודה רבה לך ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד'ר שחר קול. דחוף ממש לחוצה. - תגובה

פרופ' שחר קול
    12/02/2011

העיקר שהמינון היומי הכללי - ניתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו