אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    הילית
    13/02/2011

שלום, ביום שלישי 8.2.2011 היתה לי החזרה. אתמול התחילו כאבי בטן מוזרים בבטן התחתונה, מצד שמאל. אני מורה לריקוד ואני פוחדת שאולי התאמצתי יותר מידי, למרות שהשתדלתי שלא. ב-3 ימים אחרי ההחזרה נחתי, לא ביצעתי שום פעילו גופנית.
    מה זה אומר הכאבים? האם כדאי להפסיק לגמרי את הפעילות הגופנית? האם קשור למשהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה....

הילית
    14/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/02/2011

הכאבים הם תוצאה של הטיפול והגירוי השחלתי ואם זה יתגבר יש להיבדק.
    לא התאמצת וזה לא קשור למאמץ ולא למשהוא אחר וזה יכול להיות וזה יעבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הילית גם אני באותו מצב

גילי
    15/02/2011

ב8/2 היתה לי החזרה של 2 עוברים טריים ומאז כאבי בטן תחתונה שהולכים ובאים (מעין כאבי מחזור קל), אני טופלתי באוביטרל כתמיכה וב22/2 בדיקת דם, כל זה חדש לי כי זה IVF ראשון (מקווה שגם אחרון) מחזיקה לכולנו אצבעות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו