שאלה חשובה מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    מאיה
    14/02/2011

שלום לכם
    אני עברתי שאיבה החודש אך לא מצאו ביציות.
    לפי בדיקות ההורמונים שלי יום לפני אוביטריל (אחרי 3 ימים פיוריגון 200 ו-9 ימים פיוריגון 300) אסטרוגן 900 פרוגסטרון 1.5
    עניתם לי שזה לפני ביוץ וגם תלוי בגודל הזקיקים.
    אז איך זה יכול להיות שזקיקים הגיעו לגודל מספיק של 19,17,16 ואין בהן ביציות למרות שהזרקתי אוביטריל לפי ההוראות?
    מה הטעות שהייתה בו בפרוטוקול שהביאה למצב זה או שאני סובלת מבעיה ברמות ההורמונים שלא עולים כמו שצריך?
    אני האמת לא מקבלת הסבר טוב במרפאה ואשמח שתסבירו לי וגם מה צריכים להיות הערכים לפני השאיבה.
    שבועיים לפני התחלת הטיפול הזרקתי ביום רביעי לוסת דקפפטיל 3.75 חצי מנה.יכול להיות שזריקות אלה לא מתאימות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/02/2011

כבר עניתי לך בעבר שאין התאמה בין הזקיקים לרמות הנמוכות של הורמונים ולכן כנראה לא היו ביציות ובכלל לא היה צריך לשאוב אותך אלא לשנות טיפול כך שתגיעי לשאיבה במצב נכון.
    כנרה הזקיקים שבדקו היו קודם או התרופות פחות השפיעו אך כל זה לא משנה צריך לעשות שוב פרטוקול טוב ואין לי ספק שימצאו ביציות.
    למשל בזקיקים גדולים בשתי השחלות צריך להיות E2 של 5000 ולא 900.
    כך שלא צריך להסביר לך מה קרה אלא להתחיל להכין שוב ויותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו