המשך תמיכה ורירית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך תמיכה ורירית
    מישהי
    15/02/2011

שלום רב,
    אני בהריון ראשון אחרי IVF ראשון. לוקחת שלושה אנדומטרין ביום.

רציתי לשאול האם העובדה שהרירית שלי דקה באופן טבעי אמורה להשפיע על ההחלטה עד מתי להמשיך עם האנדומטרין? עם כל ההורמונים היא הגיעה בטיפול הזה רק ל-6.5 בבדיקה האחרונה, שהיתה יומיים לפני השאיבה, ובכל מחזורי ההזרעה היא לא עברה את ה-6. האם זה אומר שהרירית שלי "חלשה" גם עכשיו, אחרי קליטת ההריון, וחשוב להמשיך לתמוך בה כמה שיותר?

איך בעצם מחליטים עד מתי להמשיך בתמיכה? אני יודעת שכל אשה מקבלת הוראות אחרות. אבל קראתי בכמה מקומות שהשליה מייצרת פרוגרסטרון באופן מלא רק מסוף השליש הראשון (סוף שבוע 12?)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך תמיכה ורירית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תמיכה ורירית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/02/2011

רירית מעל 6 זה בסדר גמור.
    אין קשר בין תמיכה לבדיקת הרירית.
    ברגע שרואים דופק עוברי אפשר להפסיק תמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

מישהי
    15/02/2011

1. תודה רבה
    2. מדוע אם כן רופאים רבים (הרוב?) ממשיכים בתמיכה עד שבועות 10 או אפילו 12? כך הבנתי גם מתשובתו של פרופ' שחר קול לפניך.
    3. אשמח גם להתייחסות לשאלתי האחרונה, היות שאני מכירה את רמת החרדות שלי... האם אני צפויה לראות בימים שאחרי הפסקת התמיכה שינוי כלשהו בהפרשות, למעט היעלמות הפרשות האנדומטרין עצמו? מה אמור לעורר אצלי, חו"ח, סימני אזהרה, ומה ייחשב לתקין?
    אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/02/2011

זה בחיפה ,אנחנו בשפלה מסתפקים בתמיכה עד להופעת דופק ותאמיני לי אין הבדל.
    אין לך מה לדאוג יש מקומות גם שלא נותנים תמיכה וזה גם הולך בסדר ,כל עניין התמיכה הוא בויכוח. אני עושה הפריות שנים רבות ואין פחות הצלחות לפי התמיכה שאנחנו על יד הים בתל אביב נותנים.
    ההפרשות יעלמו או לא זה לא משנה כי יש הפרשות בהריון.
    את גם לא צריכה לחפש סימני הזהרה ההריון ילך בסדר בכל מקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אין כמוך.

מישהי
    15/02/2011

אבל אני מניחה שאתה מבין את החרדות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו