מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי תהליך צילום רחםמישהי15/02/2011
יש לי תור לצילום רחם שבוע הבא אצל ד"ר דניאל טוגנדרייך.
אני לא יודעת איך הבדיקה מתבצעת ואשמח לקצת הסבר בכדי לא להיות בשוק בזמן הבדיקה.
האם מכניסים רק קטטר צר כמו בהזרעות שדרכו מזרימים את החומר? או שגם תופסים את צוואר הרחם במכשיר כלשהו?
קראתי איפה שהוא שתופסים גם את צוואר הרחם ומותחים אותו.... וגם הרופא שלי אמר משהו לגבי זה.
אשמח לדעת מהי השיטה שמשתמשים בה כיום? (אני עוברת את הצילום בסניף ר"ג).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ממישהי שחוותה, לא רופאה
דניאלה15/02/2011מבחינה טכנית מכניסים מעין מצבט קטן לקיבוע הרחם, אבל פיזית אני לא חושבת שתרגישי מתיחה. אישית לא הרגשתי.
חוסר הנוחות בבדיקה נובע מהחדרת נוזל התנגדות, זה מרגיש לוחץ ולא נעים, כמו כאבי מחזור אבל מאוד מאוד חזקים.
ממליצה לך לקחת לפני הבדיקה 2 אדוויל או אקמול ואם את ממש בלחץ אז אולי לבקש מהרופא חצי כדור הרגעה או לקנות לך טיפות רסקיו. ומומלץ שלא תבואי לבד, כי אולי יכאב לך אח"כ לנהוג / לנסוע לבד.
אני ממש פחדתי לפני הבדיקה, בעיקר בגלל תיאורי זוועה ששמעתי, ולבסוף זה באמת לא היה נורא.
שמעתי שטוגנרייך אשף בצילומי רחם אז נשמע שאת בידיים טובות.
אגב, את התוצאות תקבלי במקום, זו היתה נקודה חיובית להתרכז בה מבחינתי.
שיהיה בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תהליך צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011קודם הרופא דר. טוגנריין הוא מעולה בצילומי רחם ואני חושב שהוא יסביר לך וירגיע אותך וגם קיבלת תיאור בערך ממישהיא שעברה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)