שאלה לגבי תהליך צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תהליך צילום רחם
    מישהי
    15/02/2011

יש לי תור לצילום רחם שבוע הבא אצל ד"ר דניאל טוגנדרייך.
    אני לא יודעת איך הבדיקה מתבצעת ואשמח לקצת הסבר בכדי לא להיות בשוק בזמן הבדיקה.
    האם מכניסים רק קטטר צר כמו בהזרעות שדרכו מזרימים את החומר? או שגם תופסים את צוואר הרחם במכשיר כלשהו?
    קראתי איפה שהוא שתופסים גם את צוואר הרחם ומותחים אותו.... וגם הרופא שלי אמר משהו לגבי זה.
    אשמח לדעת מהי השיטה שמשתמשים בה כיום? (אני עוברת את הצילום בסניף ר"ג).

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תהליך צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ממישהי שחוותה, לא רופאה

דניאלה
    15/02/2011

מבחינה טכנית מכניסים מעין מצבט קטן לקיבוע הרחם, אבל פיזית אני לא חושבת שתרגישי מתיחה. אישית לא הרגשתי.
    חוסר הנוחות בבדיקה נובע מהחדרת נוזל התנגדות, זה מרגיש לוחץ ולא נעים, כמו כאבי מחזור אבל מאוד מאוד חזקים.
    ממליצה לך לקחת לפני הבדיקה 2 אדוויל או אקמול ואם את ממש בלחץ אז אולי לבקש מהרופא חצי כדור הרגעה או לקנות לך טיפות רסקיו. ומומלץ שלא תבואי לבד, כי אולי יכאב לך אח"כ לנהוג / לנסוע לבד.
    אני ממש פחדתי לפני הבדיקה, בעיקר בגלל תיאורי זוועה ששמעתי, ולבסוף זה באמת לא היה נורא.
    שמעתי שטוגנרייך אשף בצילומי רחם אז נשמע שאת בידיים טובות.
    אגב, את התוצאות תקבלי במקום, זו היתה נקודה חיובית להתרכז בה מבחינתי.
    שיהיה בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי תהליך צילום רחם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/02/2011

קודם הרופא דר. טוגנריין הוא מעולה בצילומי רחם ואני חושב שהוא יסביר לך וירגיע אותך וגם קיבלת תיאור בערך ממישהיא שעברה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו