בדיקת FSH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת FSH
    דנה
    16/02/2011

שלום רב,
    אני לפני תחילת תהליך שאיבת בייציות ונשלחתי לבדיקת דם שאמורה להתבצע ביום ה-3 או 4 למחזור. זה נופל לי בדיוק בשישי שבת. האם ניתן לעשות את הבדיקה ביום החמישי (שנופל על יום ראשון)? אם לא אז האם ניתן לעשות את הבדיקה בבית חולים? (הקופה שלי לא עושה בדיקות דם בשישי). אני ממש לא רוצה להפסיד את החודש הזה. אנא ענו לי מהר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת FSH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי זה קרה

שרה
    16/02/2011

תבקשי היום או מחר מהקופ"ח שלך התחייבות עבור בדיקות דם בבי"ח מכיוון שהבדיקה יוצאת ביום שישי.
    אני מבוטחת בקופ"ח מאוחדת ונתנו לי את ההתחייבות רק אחרי הבדיקה שכבר עשיתי ביום שישי ואז מבי"ח החזירו לי את התשלום ששילמתי עבור הבדיקות. עדיף לך להמנע מהטרחה הזו ולבוא מוכנה עם התחייבות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אצל רופא פריון?

מודאגת
    16/02/2011

רופאי פריון נותים הפניה
    FHS URGEN

ואז אם זה את עושה במוקד בימי שישי
    בנוסף תראי באתר בקופה באיזה עיר באזורך פתוחה מעבדה גם בשישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת FSH - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/02/2011

אפשר ביום שישי בבית החולים או תעשי ביום חמישי זה גם בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת FSH

דנה
    16/02/2011

לד"ר הנכבד,
    התכוונת שניתן לעשות את הבדיקה גם ביום החמישי למחזור או ביום חמישי של השבוע שזה נופל אצלי על היום השני של המחזור?
    שוב תודה,
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת FSH - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/02/2011

אפשר ביום שני של המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו