מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יכולה יותר..על סף התמוטטותנועה16/02/2011
היי..
אני נמצאת בתהליך IVF בבי"ח בני ציון,דחו לי את התור לרופא מהיום לשבוע הבא..ל22.2 העיניין הוא כזה, לפי האחות צריך להתחיל טיפול ב23.2 (שזה היום ה21 של המחזור) הבעיה היא שהיום בעלי עשה בדיקת זרע שהנתונים לא מזהירים-בלשוטן המעטה.. אשמח לדעת מה הם אומרים:
צבע:צהוב
זמן התנזלות:30 דק
נפח 7.7מ"ל
PH:7
ריכוז:7
מס' זרעונים:53.9
תנועה: 0%
**יש לציין שהוא היה במניעה של שלושה שבועות בערך..אם זה משנה..
על כל פנים, אמרו לנו משם שצריך לעשות בדיקה חוזרת ב23.2. ושעקב כך לא נוכל להתחיל את הטיפול ב23.2 - משמע, אצטרך לחכות שוב לוסת (שתגיע רק בעוד כשלושה שבועות ואז לספור שוב 21 יום!!!! ורק אז להתחיל את הטיפול..ועד לשאיבה בכלל עוד חודש מתחילת הטיפול.
*כשהייתי אצל האחות שם בפעם הראשונה אמרה שאולי יאשרו לי הרופאים להתחיל את הטיפול לפני שיש אישור של הועדה בכללית, ומקס' אם לא יהיה אישור אפסיק את הטיפול (אין לי בעיה עם זה)
אבל עכשיו המזכירה אמרה לי שבכללית לא בטוח יתנו אישור לאור נתוני הזרע..
מה עלי לעשות כדי לקדם עיניינים?? אני מוכנה לעשות הכל רק לא לחכות עוד חודשיים נוספים.האם יעזור לי לפנות לפרטי או שזה גם יקח נצח?
אני פשוט שבר כלי ולא יודעת מה לעשות, אשמח לכל עזרה / עצה!!!
הרבה תודה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה יותר..על סף התמוטטות - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011תנועתיות 0 זה מאוד מוזר ובעלך צריך לעבור ברור לפני טפולי הפריה.
בתנועתיות 0 לא יהיו תוצאות טובות בהפריה ויש לברר מה הסיבה.
הסיבה השכיחה היא זיהום ולכן יש לפנות ליחידה לפוריות הגבר לבדיקה.
רק אחרי זה להתחילח טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה הגיוני?
נועה16/02/2011בהמשך להודעה הקודמת של תנועתיות 0..
האם זה הגיוני שמעולם לא היה כך ופתאום זה ככה?
האם זה קשור למניעה של שלושה שבועות בערך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה הגיוני? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011זה לא קשור להימנעות.זה לא משנה שזה הגיוני או לא וצריך לברר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך פונים לפיריון הגבר?
נועה17/02/2011איך בעלי יכול לפנות למחלקה לפיריון הגבר,ואיפה יש בצפון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך פונים לפיריון הגבר? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2011צריך לשאול בקופה או לפנות לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נועה18/02/2011קודם כל רוצה להודות שאתם עונים על כל שאלה,מאוד מעריכה זאת!
הוא היה אצל אורולוג, גם בדק אותו ידנית וגם עשו לו צילום אשכים שיצא תקין (בנוסף שללו וריקוצלה,אם זה משנה..)
ממש מיואשת..עד שנראה שמשהו קרוב..פתאום הוא מתרחק שוב :(
הוא עתיד לעשות בדיקה חוזרת בשבוע הקרוב.
האם אתה חושב שיכול להיות בה שינוי עם נתונים כאלו? האם שאר המדדים מלבד תנועתיות סברים בבדיקה שרשמתי?
הרבה הרבה תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2011כן. יכול להיות שינוי.
אם תוצאה סבירה כדאי להקפיא הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)