צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    oz
    16/12/2007

שלום ד"ר, אני בת 30 , מנסה להיכנס להריון כ9 חודשים ,אין בעיית זרע , יש לי שחלות פוליציסטיות. אני אחרי 3 טיפולי איקקלומין (כדור 1 ליום ) שנכשלו בגין רירית רחם דקה מאוד (2, 3.8 מ"מ) שגם הפרוגינובה לא הצליחה לעבות , (חשוב לציין שבשלושת הטיפולים היו זקיקים יפים , אך בטיפול האחרון רמות ההורמונים היו גבוהות מאוד והיה זקיק של 24 מ"מ ). הרופא שלי אמר שככל הנראה הטיפול לא מתאים לי והוא מציע שנעבור לזריקות אך לפני כן עלי לעבור צילום רחם. לא היו לא הריונות /הפלות בעבר לכן הסיכוי שאני סובלות מחסימות כלשהן בחצוצרות הינו קלוש( לפי מה שקראתי בנושא הבנתי שהפלות /גרידות/הריונות/ניתוחי בטן שונים הם הגורמים לחסימת חצוצרות) , האם בכ"ז עליי לבצע הליך פולשני זה? אשמח לקבל דעתך בנושא , תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום OZ

ד''ר דוד ישי
    16/12/2007

אני מסכים עם הרופא שלך. גם אם הסיכוי לבעיה מכאנית קטן, לעשות טיפולים מורכבים ואח"כ לגלות שהם היו לחינם כי החצוצרות חסומות נראה לי לא הגיוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו