לד'ר ישי הנפלא ולכל הרופאים בפורומי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד'ר ישי הנפלא ולכל הרופאים בפורומי
    גילי
    16/12/2007

ד"ר ישי,
    אתה איש נפלא ורופא נפלא, מהסוג שבדיוק כמוהו צריך לפגוש במחלקות כאלה. שמחה שזכיתי להיות מטופלת שלך (ועדיין) בכרמל.
    כל הכבוד לך על היחס שלך למטופלות: על הסבלנות, על הכבוד, על היכולת שלך לשמוע ולתת הסברים, ועל כך שאתה מאפשר לי, כמטופלת, לשאול כל מה שמטריד ולדון איתך בדרכים השונות.
    האמת, שלאחר הפעם האחרונה שפגשתי אותך הערכתי אליך גברה עוד יותר. הגעת למחלקה באיחור רב, לאחר ניתוח שהתמשך, והמחלקה היתה עמוסה במטופלות שחיכו לך, ולמרות כל זאת, קיבלת אותי בשיא הסבלנות וההקשבה, מה עוד שברקע היה רעש בלתי נסבל מעבודות של אנשי האחזקה.
    בהמון הערכה.
    גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גילי

ד''ר דוד ישי
    16/12/2007

תודה רבה על שפע המחמאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' ישי רופא מהמם!

טלי
    16/12/2007

אני מצטרפת לכל מה שנאמר. דר' ישי אתה רופא אנושי וחם ואדם מיוחד במינו וכמובן רופא שאין כמוהו! ממליצה מאד לכל הבנות שיש להן בעיות פוריות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת בחום למחמאות!!!

חסוי
    16/12/2007

אני מטופלת של דר' ישי בקופ"ח בקרית אתא. אכן רופא מדהים ותודה לא-ל שזכינו לטיפולו המסור! המון תודות על הכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מצטרפת , תודה לך ד"ר

טל
    17/12/2007

תודה רבה על הסבלנות ובכלל על זה שאתה מקדיש לנו זמן מזמנך היקר.
    מי ייתן וכל הרופאים יהיו אנושיים וסבלניים כמוך .
    אז שוב.... תודה לך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו