כאבי בטן בהריון צעיר: האם לדאוג?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן בהריון צעיר: האם לדאוג?
    לוסי
    17/02/2011

שלום רב,
    אני בהריון ראשון (שבעה שבועות בלוס יומיים). הרבה פעמים אני מרגישה כאבים בבטן, לפעמים חזקים קצת ולפעמים פחות חזקים, עד כדי שעולות בליבי מחשבות שליליות על אודות תקינות ההריון.
    הכאבים יכולים להופיע יום או יומיים ולהיעלם ולחזור שוב. עברתי כבר את כל הבדיקות והכל יצא תקין (עובר עם דופק בתוך הרחם).
    כאבים אלה הופיעו גם לפני האולטראסאונד ואז זה יצא תקין. אבל לאחרונה אני מרגישה אותם חוזרים בתכיפות גדולה יותר (חשוב לציין שלא מופיע אצלי כל דימום שהוא חוץ מדימים שהוא תוצאה של טחורים שהתחיל לאחרונה).
    שאלתי היא: מתי אני צריכה להתייחס לכאבי הבטן כאל מקור לדאגה? האם יש סימנים שדרכם אוכל להבחין בן כאבים רגילים לכאבים מסוכנים להריון?

תודה רבה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן בהריון צעיר: האם לדאוג? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/02/2011

כאבים כאלה יש בתחילת ההריון עקב שינויים בפעולות המעיים עקב פעילות הורמונים גבוהה וזה צריך לחלוף סביב שבוע 12.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו