מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ivfעדי17/02/2011
אני בת 41 לאחר 7 טפולי הזרעה נואשתי רוצה לדעת מה עלויות של IVF באופן פרטי וזריז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהן העלויות לביצוע IVF באופן פרטי
עדי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי - מקווה שבסדר שאני מגיבה
דורית17/02/2011למה את מעוניינת בפרטי?
בגילך גם אחרי 2 הזרעות כושלות מעבירים ל IVF, על אחת כמה וכמה אחרי 7.
האישור מהקופה (לפחות כך ב"כללית") יכול להתקבל במקום... מקסימום תוך מספר ימים כבר יש לך טופסי 17 ביד. את גם יכולה להתחיל את הטיפול ורק לדאוג להביא טפסי 17 לפני השאיבה (בדרך כלל יש די זמן מתחילת התהליך והפגישה עם הרופא ועד השאיבה...).
בנוסף, ובעיקר אם מדובר בילד שלישי ומעלה, מבוטחות של הביטוחים המשלימים מקבלות השתתפות גם בטיפול בבית חולים פרטי.
הכל יכול לקרות מהר מאוד, את רק צריכה לעמוד על שלך ולדרוש מהרופא בקופה הפניה ל IVF.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי - מקווה שבסדר שאני מגיבה - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011צודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני נדחפת להודעה..
נועה17/02/2011אני פשוט גם לפני IVF ראשון..ואת נשמעת כאחת שיודעת ואשמח להתייעץ..
אני בת 27, אצלי שחלות מעט פוליציסטיות ,אצל בעלי בעיית זרע לא "מזהירה"..
חברה בכללית מושלם.
האם את יודעת אם עתידים לאשר או לא? איך זה עובד? ואילו מסמכים עלי לדאוג להביא כדי לזרז את התהליך.
(בשבוע הבא יש תור לרופא, ואין עדין אישור,ולפי האחות שאצלה היינו לפני כחודש..אוף הכל הולך כל כך לאט... אני אצטרך להתחיל טיפול יום אחרי התור לרופא, האם הוא יכול לתת לי להתחיל טיפול גם אם אין לי עדיין אישור לIVF?
הרבה תודה ושוב סליחה על ההידחפות
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)