ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivf
    עדי
    17/02/2011

אני בת 41 לאחר 7 טפולי הזרעה נואשתי רוצה לדעת מה עלויות של IVF באופן פרטי וזריז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהן העלויות לביצוע IVF באופן פרטי

עדי
    17/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי - מקווה שבסדר שאני מגיבה

דורית
    17/02/2011

למה את מעוניינת בפרטי?
    בגילך גם אחרי 2 הזרעות כושלות מעבירים ל IVF, על אחת כמה וכמה אחרי 7.
    האישור מהקופה (לפחות כך ב"כללית") יכול להתקבל במקום... מקסימום תוך מספר ימים כבר יש לך טופסי 17 ביד. את גם יכולה להתחיל את הטיפול ורק לדאוג להביא טפסי 17 לפני השאיבה (בדרך כלל יש די זמן מתחילת התהליך והפגישה עם הרופא ועד השאיבה...).
    בנוסף, ובעיקר אם מדובר בילד שלישי ומעלה, מבוטחות של הביטוחים המשלימים מקבלות השתתפות גם בטיפול בבית חולים פרטי.
    הכל יכול לקרות מהר מאוד, את רק צריכה לעמוד על שלך ולדרוש מהרופא בקופה הפניה ל IVF.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי - מקווה שבסדר שאני מגיבה - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/02/2011

צודקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני נדחפת להודעה..

נועה
    17/02/2011

אני פשוט גם לפני IVF ראשון..ואת נשמעת כאחת שיודעת ואשמח להתייעץ..
    אני בת 27, אצלי שחלות מעט פוליציסטיות ,אצל בעלי בעיית זרע לא "מזהירה"..
    חברה בכללית מושלם.
    האם את יודעת אם עתידים לאשר או לא? איך זה עובד? ואילו מסמכים עלי לדאוג להביא כדי לזרז את התהליך.
    (בשבוע הבא יש תור לרופא, ואין עדין אישור,ולפי האחות שאצלה היינו לפני כחודש..אוף הכל הולך כל כך לאט... אני אצטרך להתחיל טיפול יום אחרי התור לרופא, האם הוא יכול לתת לי להתחיל טיפול גם אם אין לי עדיין אישור לIVF?
    הרבה תודה ושוב סליחה על ההידחפות
    נועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו