מחזור והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור והריון
    ליאן
    17/02/2011

שלום,
    מחזור אחרון 16.12.10 היה לי מגע לא מוגן ב 5.1.11 (ללא חדירה). לאחר מכן ב 16.1.11 קיבלתי כביכיול ווסת (לא ברור לי האם זה ווסת שכן הדימום היה די חלש ונמשך 3 ימים במקום 5-7 ימים בד"כ). חששתי שמדובר בדימומי השרשה להריון ולכן עשיתי בדיקת דם להריון ב 19.1.11 במעבדה פרטית ויצא בטא קטן מ 2 . שאלתי היא האם ניתן לסמוך על בדית הדם שנעשתה כשבועיים לאחר המגע? שאלה נוספת מה פשר התוצאה בטא קטן מ2 ? כמה בטא צריך להיות אצל בחורה שאינה חושדת כלל בהריון? האם לחזור על הבדיקה שוב? אציין רק שמאז היו לי דימום פעם נוספת ב 12.2.11 שגם כן נמשך 3-4 ימים (גם כאן הדימום היה חלש יחסית וביומיים האחרונים צבע הדימום היה חום כהה). האם זה נורמלי? האם אוכל להסיק מהדימומים הללו שאיני בהריון , שכן הם הגיעו בהפרשים של חודש כמו הווסת , או שיכול להיות מצב להריון למרות קבלת הדימומים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור והריון - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/02/2011

אם בטא קטן מ - 2 -אין הריון.
    אם יש ספק - לחזור עלהבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו