אחרי החזרת קפואים חשוב!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת קפואים חשוב!!
    עדי
    17/02/2011

אחרי שלושה שבועות בערך אחרי החזרת קפואים עם טיפול בפרוגינובה ואוטרוגוסטן היה לי בטא 970 אמרו לי לבוא אחרי 4 ימים שוב לבדיקת דם ואמרו לי שיש 3500 ואין מה לעשות עד עוד 3 שבועות לראות לאן זה הולך.. מה זאת אומרת? זה כן הריון או לא?
    עכשו יש לי קצת כאבים בבטן התיתונה וקצת דימום חום כזה ואני רוצה לדעת מה זה אולי מגיע המחזור?למרות שהבטא עלתה?? אשמח לתשובה מהירה!!!! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת קפואים חשוב!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת קפואים חשוב!! - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/02/2011

מתחיל הריון.
    יש להמשיך בטיפול.
    כיוון שיש דימום רצוי לבצע א.ס. בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר עוד שאלה

עדי
    17/02/2011

מה הסיכוי להריון תקין במצב הזה? ואם אין סיכוי רב לכך, כשיפסיקו אותו, אני אוכל להמשיך לעוד טיפול בלי בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר עוד שאלה - תגובה

פרופ' שחר קול
    18/02/2011

סיכוי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו