זרעים בודדים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זרעים בודדים
    אורטל
    19/02/2011

רציתי לדעת אם יש טיפול שיכול לשפר לי את המצב שיש לי שזה זרעים בודדים אני לא יודע מה לעשות אישתי אחרי 6 טיפולים כושלים ואצלה הכל תקין ורציתי גם לדעת אם בגלל המצב שיש לי זרעים בודדים והאיכות שלהם לא משהו האם זה יכול לקחת שנים או שיש סיכוי טוב בהפרייה שעד עכשיו לא הביאו תוצאות טובות בבקשה שמישהו יענה לי אני במצב לא טוב אני מבואס מכל המצב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרעים בודדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרעים בודדים - תגובה

פרופ' שחר קול
    19/02/2011

לפני ששוקלים טיפול יש להגיע לאבחנה. כלומר, לנסות ולברר מדוע ספירת הזרע כה נמוכה. יש להניח שעברת ברור כזה. אם לא - בקש זאת מהיחידה המטפלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרעים בודדים

אורטל
    19/02/2011

אמרו לי שעם המצב שלי של הזרעים הבודדים הדרך להריון היא רק דרך הפרייה השאלה שלי מה הסיכוי להצלחה שאצל אישתי הכל תקין ובכל זאת היו 6 טיפולים כושלים וגם אני לא מבין למה אישתי לא ניקלטת שאצלה הכל תקין ונאמר לנו שהבעייה היא לא אצל האישה זה צריך להיות יותר קל בבקשה תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה

אורטל
    20/02/2011

מחכה לתשובה לגבי השאלה על הזרעים בודדים בבקשה שמישהו יענה לי אני על סף ייאוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו